Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Δημοτικές Εκλογές 2023

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 • Δήμος Αθηναίων: Ζητά χρονοδιάγραμμα για τα έργα του μετρό
  by newsroom on 27/05/2024 at 17:53

  Απαντήσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης των έργων του μετρό ζητά ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας προκειμένου τόσο οι κάτοικοι όσο και οι καταστηματάρχες που δοκιμάζονται καθημερινά από την ύπαρξη των εργοταξίων να λάβουν τα μέτρα τους μαζί με το δήμο. Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Δούκας τόνισε ότι επανειλημμένα έχει ζητήσει συναντήσεις με The post Δήμος Αθηναίων: Ζητά χρονοδιάγραμμα για τα έργα του μετρό appeared first on Aftodioikisi.gr.

 • Στα δικαστήρια προσφέυγει για τις άδειες σε ανεμογεννήτριες, ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου
  by Μάρκος Λεονταρίδης on 27/05/2024 at 17:45

  Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, μετά από ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προσέφυγε δικαστικά κατά κάθε διαδικασίας αδειοδότησης ανεμογεννητριών. Έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου δυστυχώς οι θέσεις του δήμου, που υποστηρίχθηκαν από δικηγόρο που είχε οριστεί, δεν έγιναν δεκτές και η συγκεκριμένη εγκατάσταση θεωρήθηκε νόμιμη από το ΣτΕ. Τη Δευτέρα ξεκίνησε προσπάθεια εγκατάστασης ανεμολογικού The post Στα δικαστήρια προσφέυγει για τις άδειες σε ανεμογεννήτριες, ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου appeared first on Aftodioikisi.gr.

 • Κόντρα Κουρέτα με Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας
  by Νίκος Κοκκινόπουλος on 27/05/2024 at 17:30

  Επιστολή προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στ. Ελλάδος απέστειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, σχετικά με το θέμα της πιθανής αδειοδότησης μονάδος οστρακοκαλλιέργειας στην Περιοχή Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών Στομίου. Στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης σημειώνει πως δεν είναι δυνατή η αδειοδότησης τέτοιας μονάδας στην περιοχή, αφού δεν εκπληρώνονται οι προϋποθέσεις που θέτει η νομοθεσία της ΕΕ, The post Κόντρα Κουρέτα με Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας appeared first on Aftodioikisi.gr.

 • Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην ψηφιακή εποχή
  by newsroom on 27/05/2024 at 16:45

  Ένα ακόμα βήμα προς την ψηφιακή εποχή κάνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσθέτοντας στις υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σύνολο των οφειλών τους προς τον Δήμο από κλήσεις και τέλη και να τις εξοφλήσουν ηλεκτρονικά. Ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://politis.thessaloniki.gr ο πολίτης εισέρχεται στην ειδική πλατφόρμα του ΟΠΣΕΠ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα The post Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην ψηφιακή εποχή appeared first on Aftodioikisi.gr.

 • Στα Άγραφα μεταβαίνουν ειδικοί για την αντιμετώπιση των λύκων
  by Μάρκος Λεονταρίδης on 27/05/2024 at 16:15

  Το τεράστιο πρόβλημα των λύκων, που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στα βουνά των Αγράφων αλλά και άλλους όμορους Δήμους, αφανίζοντας ολόκληρα κοπάδια, έρχεται να λύσει η ομάδα Γάλλων ειδικών, που θα εφαρμόσουν το πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε Ισπανία και Ελβετία. Συγκεκριμένα, μια ομάδα Γάλλων ειδικών θα έρθουν στα Άγραφα στις The post Στα Άγραφα μεταβαίνουν ειδικοί για την αντιμετώπιση των λύκων appeared first on Aftodioikisi.gr.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Dionysos News