Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εθνική Δημιουργία: Φιλελεύθεροι – Πατριώτες – Μεταρρυθμιστές

Θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα, ξανά χώρα παραγωγής αγαθών, ιδεών, τεχνολογίας και πολιτισμού. Ζητάμε να μας δώσετε τη θεσμική δυνατότητα να βάλουμε τα θεμέλια της Ελλάδας που θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητα του Έλληνα από την ασφυκτική επιτήρηση του κρατισμού, θα του προσφέρει ένα περιβάλλον ευνομίας, ευταξίας και αξιοκρατίας, και θα του επιτρέψει να προκόψει, στη χώρα του.

Τσελένης Δημήτριος

Επιχειρηματίας
Μέλος της Εθνικής Επιτροπής

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Δεν προερχόμαστε από κόμματα και πολιτικές φατριές. Είμαστε άνθρωποι της παραγωγικής οικονομίας που ξέρουν ότι ο πλούτος μιας χώρας δημιουργείται από την εργασία και την καινοτομία, όχι από τις διαδηλώσεις, τις υψωμένες γροθιές ή τα επιδόματα. Η ελλάδα θα πετύχει, όταν οι πολίτες ελευθερωθούμε από την υπερ-φορολόγηση, τη γραφειοκρατία και την αναξιοκρατία.

Θα πετύχει όταν μετταρυθμιστεί η Δικαιοσύνη, ώστε να εφαρμόζονται οι νόμοι, από τον πιο απλό πολίτη, μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κάνιος Γεώργιος

Επιχειρηματίας
Μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Αττικής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Ο βασικότερος πυλώνας μιας ευημερούσας κοινωνίας είναι μια ισχυρή οικονομία, ελκυστική για νέες επενδύσεις και για τους άξιους Έλληνες που σήμερα φεύγουν στο εξωτερικό. Προτείνουμε 15% FlatTax (χωρίς κλίμακες), 15% ΦΠΑ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των φόρων επιτηδεύματος, αλληλεγγύης, τεκμαρτών, πολυτελείας και ειδικών φόρων κατανάλωσης, πληροφορική παντού (και όχι ψηφιοποίηση της γραφειοκρατίας), και διευκόλυνση του επιχειρείν και της εργασίας

Θάνος Τζήμερος • Φαήλος Κρανιδιώτης

ethnikidimiourgia.gr