Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φώτης Καρύδας: Υποψήφιος Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών

Η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση

Τις τελευταίες ημέρες ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να διακινεί σενάρια για μια Κυβέρνηση Συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζοντας παράλληλα το πολιτικό φλερτ με το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ 25. Από την άλλη, κανένα από τα παραπάνω κόμματα δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που οι εκπρόσωποί τους στα κανάλια μαλώνουν με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ για την ‘’πατρότητα’’ του Ανδρέα Παπανδρέου, το νόμισμα της Χώρας, τα εθνικά θέματα και άλλα πολλά ζητήματα που αφορούν άμεσα την επόμενη μέρα της Πατρίδας μας. Σκεφτείτε όλοι αυτοί να σχηματίσουν μια Κυβέρνηση ηττημένων.

Η εν λόγω Κυβέρνηση αρχικά δεν θα μπορούσε να σταθεί για παραπάνω από ένα μήνα. Σίγουρα τα κόμματα θα διαφωνούσαν μεταξύ τους συνέχεια, με αλλεπάλληλους πολιτικούς διαξιφισμούς οι οποίοι θα οδηγούσαν στην απόλυτη Κυβερνητική αδράνεια και αποτέλεσμα να είναι πραγματικά αδύνατον να παραχθεί Κυβερνητικό έργο από μια τέτοιου είδους Κυβέρνηση. Αυτός είναι και ο λόγος που η Νέα Δημοκρατία επιμένει να ζητάει τη δύναμη από τον λαό ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει αυτοδύναμη για ακόμα μια 4ετια την Ελλάδα.

Σε αυτό το σενάριο όλες οι μεταρρυθμίσεις πως ξεκίνησαν αυτή την τετραετία θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν, η χώρα θα αποκτήσει οριστικά τη θέση που της αξίζει σε παγκόσμιο επίπεδο και θα έρθουν έτσι μέρες σημαντικής πρόοδού και κοινωνικής ευημερίας. Μια νέα τετραετία με αυτοδύναμη
Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας σημαίνει περισσότερες και καλύτερες δουλειές για όλους, λιγότερους φόρους, ισχυρή και συγκροτημένη εξωτερική πολιτική, συνέχιση της ψηφιακής επανάστασης στο κράτος, οικονομική ανάπτυξη με σημαντικά ρεκόρ στον τουρισμό, στις άμεσες ξένες επενδύσεις και σε άλλους τομείς της οικονομίας μας. Όπως έχει εξαγγείλει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τη δεύτερη τετραετία θα δοθεί ακόμα έμφαση στην οικοδόμηση του νέου Εθνικού Συστήματος Υγείας αλλά θα ολοκληρωθούν παράλληλα και όλες οι σημαντικές μεταρρυθμίσεις που ξεκίνησαν στην παιδεία. Τέλος θα στηριχτούν με κάθε τρόπο οι νέοι της χώρας μας.

Όλες οι παραπάνω κατακτήσεις και η αναπτυξιακή προοπτική που δημιουργούν για τη χώρα θα χαθούν από μια κυβέρνηση συνεργασίας των ηττημένων που το μόνο που θα φέρει είναι αστάθεια, χάος και θα πάει τη χώρα μας πολλά χρόνια πίσω. Η χώρα χρειάζεται μια σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες το αντιλαμβάνονται και θα στείλουν μαζικά το μήνυμα τους στις εκλογές της 21 ης Μαΐου.