Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιάννης Κεχρής: o Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα με τον Νίκο Χαρδαλιά

Στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες, επιλέγοντας εκπροσώπους που θα διαχειρίζονται τα τοπικά θέματα και θα λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν άμεσα τις κοινότητές τους. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως η επιλογή των κατάλληλων προσώπων είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την καθολική ευημερία. Με τον Νίκο Χαρδαλιά να συνιστά ιδανική επιλογή για Περιφερειάρχης, αφού η αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά και η ικανότητά του να αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις, εγγυώνται την προώθηση αποτελεσματικών σχεδίων για την ανάπτυξη της Αττικής.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, που συμμετείχα ενεργά στην υλοποίηση καθοριστικών παρεμβάσεων που βελτιώνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων, αγκαλιάζω την προσπάθειά του και πορεύομαι στο πλευρό του, διεκδικώντας την επανεκλογή μου, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Για να κεφαλαιοποιήσουμε όσα όλοι μαζί πετύχαμε και να πάμε την Αττική ακόμα πιο μπροστά.

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κεχρής είναι Χειρουργός – Εντατικολόγος. Κατέχει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής και είναι Ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αφού στις ιατρικές εκλογές του 2022 επανεξελέγη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ως δεύτερος σε ψήφους, αμέσως μετά τον Πρόεδρο, Γιώργο Πατούλη. Είναι, παράλληλα, Τομεάρχης της Β4 ΝΟΔΕ, από το 2019.

Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, λαμβάνοντας ειδικότητα στη Γενική Χειρουργική και εξειδίκευση στο Τραύμα και στη Χειρουργική Εντατική Θεραπεία στην Αμερική. Διετέλεσε Research Fellow στο Harvard Medical School και Επιμελητής Γενικός Χειρουργός στην Αγγλία, ενώ δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως Διευθυντής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και εξωτερικός συνεργάτης Γενικός Χειρουργός. Από το 2019 είναι Διευθυντής Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και Αν. Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center».

Η αυτοδιοικητική του πορεία ξεκίνησε το 2006 από τον Χολαργό, όπου εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού, και αργότερα πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου – Χολαργού στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού. Υπήρξε Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού (2014), ενώ το 2019 εξελέγη τρίτος στη σειρά Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, στην ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών, αναλαμβάνοντας τη θέση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου στον Ιατρικό Τουρισμό, μέχρι το 2021, όπου και ανέλαβε καθήκοντα ως Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας.