Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δημοτικές Εκλογές 2023

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

  • Ναυαγοσωστική κάλυψη: Κίνδυνος για πνιγμούς -Δίνονται 15 εκατ., απαιτούνται 28
    by Νίκος Αναστασίου - Kaizen on 07/05/2024 at 11:31

    «Στο ίδιο έργο θεατές» αναμένεται να είμαστε για ακόμη μια χρονιά με τη ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες. Δυστυχώς από πέρυσι, όπου το aftodioikisi.gr είχε κρούσει καμπανάκι, καθώς σημειώθηκαν δεκάδες πνιγμοί ανθρώπων ανά την επικράτεια, δεν έχει αλλάξει τίποτα! Η διαδικασία της ναυαγοσωστικής κάλυψης στη χώρα μας παραμένει αργή και «προβληματική», κολλάει σε διαδικασίες και στο The post Ναυαγοσωστική κάλυψη: Κίνδυνος για πνιγμούς -Δίνονται 15 εκατ., απαιτούνται 28 appeared first on Aftodioikisi.gr.

  • Προσλήψεις για τα πάρκα της Αττικής από την Περιφέρεια
    by Δημήτρης Κασιμάτης on 07/05/2024 at 08:41

    Την ισχυρή βούλησή του για την αναβάθμιση των Μητροπολιτικών Πάρκων της Περιφέρειας Αττικής μέσα από ένα ολιστικό σχέδιο, προϋπολογισμού 43 εκατ. ευρώ, καθώς και την πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση όλων των χώρων πρασίνου, ώστε να αποδοθούν στους πολίτες ως πραγματικά δημόσιοι χώροι, αναλύει ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς σε άρθρο του στο ΑΠΕ. Ξεκινώντας The post Προσλήψεις για τα πάρκα της Αττικής από την Περιφέρεια appeared first on Aftodioikisi.gr.

  • Δήμαρχος Ικαρίας: Ζητά να στελεχωθεί άμεσα με γιατρούς Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο
    by Νίκος Κοκκινόπουλος on 07/05/2024 at 08:23

    Επιστολή προς το υπουργείο Υγείας και την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου έστειλε ο δήμαρχος Ικαρίας Φανούρης Καρούτσος ζητώντας τη στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών. Η επιστολή έχει ως εξής: «Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τους λόγους όπου δεν έχει αναπληρωθεί η θέση της μοναδικής ιατρού που υπηρετεί στο ΠΠΙ Ραχών Ικαρίας για όσο The post Δήμαρχος Ικαρίας: Ζητά να στελεχωθεί άμεσα με γιατρούς Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο appeared first on Aftodioikisi.gr.

  • Πέθανε πρώην δήμαρχος
    by Νίκος Κοκκινόπουλος on 07/05/2024 at 07:43

    Έφυγε από το ζωή ο πρώην δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 65 ετών. Ο Μίμης Φωτόπουλος γεννήθηκε στα Γρεβενά στις 29 Ιανουαρίου 1959. Ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε για χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σημαντικότερο σταθμό την εκλογή του ως δήμαρχος Δέλτα την περίοδο 2015-2019 και πιο πρόσφατη τη θητεία The post Πέθανε πρώην δήμαρχος appeared first on Aftodioikisi.gr.

  • Δήμαρχος Δομοκού: Υποβαθμίζει την παραλίγο τραγωδία στο σχολείο -“Το παιδί δεν είχε χτύπημα!”
    by Aftodioikisi News on 06/05/2024 at 09:07

    Παραλίγο τραγωδία το βράδυ ανήμερα του Πάσχα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, όταν υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολείου και πλάκωσε 6χρονο παιδί. Ωστοσο, σε δηλώσεις του, στο aftodioikisi.gr ο Δήμαρχος Δομοκού, Χαράλαμπος Λιόλιος (φωτο) θέλησε να υποβαθμίσει το περιστατικό τονίζοντας ότι “δεν έχουν επικοινωνήσει οι γονείς του παιδιού με το Δήμο”, καθώς επίσης ότι” το The post Δήμαρχος Δομοκού: Υποβαθμίζει την παραλίγο τραγωδία στο σχολείο -“Το παιδί δεν είχε χτύπημα!” appeared first on Aftodioikisi.gr.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Dionysos News