28/04/2024

Ολυμπιακός: Ο Φαλ θα μείνει κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2027

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουσταφά Φαλ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ένα ακόμα παίκτη του βασικού κορμού του φρόντισε να δέσει για πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Μουσταφά Φαλ για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Το συμβόλαιο του 32χρονου Γάλλου σέντερ έληγε το καλοκαίρι του 2025, με τις δύο πλευρές να το επεκτείνουν για ακόμα δύο χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός κράτησε έναν ακόμα κομβικό παίκτη του και πρόλαβε τους επίδοξους μνηστήρες αφού το ερχόμενο καλοκαίρι υπήρχε οψιόν για τον Γάλλο σέντερ.

Την φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 7.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027. Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία