20/04/2024

ΑΕΚ: Τιμά την ιστορία της – Πλακέτες με ονόματα πρώην παικτών της στην «OPAP Arena»

ΑΕΚ: Η «Ένωση» τιμάει την ιστορία της και στο πλαίσιο αυτό θα τοποθετήσει πλακέτες με τα ονόματα ιστορικών παικτών, έξω από την «OPAP Arena».

H AEK δεν ξεχνάει τις σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν φορέσει τη φανέλα της.

Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να τοποθετήσουν, στην πλατεία του αετού, πλακέτες με τα ονόματά τους. Επίσης, η «Ένωση» γνωστοποίησε ότι ο χώρος θα έχει μια πιο όμορφη κι ανανεωμένη εικόνα για τα 100 χρόνια ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ σε ανάρτησή της:

«Λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena, προχωράμε τις εργασίες για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου μας σαν ένα άλλο Μουσείο, διαφορετικής μορφής, αφιερωμένο σε όσους ξεχώρισαν με τη φανέλα της ομάδας μας σε αυτά τα 100 χρόνια της έως τώρα ιστορίας της.

Τιμητικές πλάκες με τα ονόματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και τα επιτεύγματα τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα, θα κοσμούν τον πεζόδρομο που περιβάλλει την OPAP Arena και την Πλατεία του Αετού. Για να μείνουν για πάντα χαραγμένοι στην μνήμη όλων όσοι θα έρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνες ή για να επισκεφθούν το Μουσείο της ΑΕΚ και το Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού.

Οι πρώτες πλάκες έχουν αρχίσει να τοποθετούνται, παράλληλα με την ανανέωση της διακόσμησης του χώρου με τα νέα παγκάκια. Στην γιορτή των 100 χρόνων της ιστορίας μας στις 13 Απριλίου, όλος ο χώρος θα παρουσιάζει μια ανανεωμένη, ακόμη πιο όμορφη εικόνα».

ΠηγήNEWSBOMB

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία