28/03/2024

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών χάντμπολ από τη σεζόν 2023-24

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2023-2024, με την προοπτική να χρησιμοποιεί ως έδρα για τους αγώνες, αλλά και για την υλοποίηση μέρους των προπονήσεων, εκτός από τα κλειστά του Διονύσου,  την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου θα ενταχθούν αθλήτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της βορειοανατολικής Αττικής και όχι μόνο, στο πλαίσιο ενός βιώσιμου και μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, με στόχους την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή,  την αγωνιστική εξέλιξη των παιδιών και την δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας για άνοδο στην επόμενη τριετία.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας και υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού,  αναλαμβάνει ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στην ανάπτυξη του γυναικείου χάντμπολ, πρωταθλητής σε επίπεδο Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου καλεί όσες αθλήτριες θέλουν,  να ενταχθούν στο σύλλογο και να πλαισιώσουν την ομάδα στο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα της Εθνικής κατηγορίας.

Το ΔΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία