26/04/2024

Χωρίς πετρέλαιο τα σχολεία στο Δήμο Διονύσου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα παιδιά στο κρύο, έξω από το Δημαρχείο και ο Δήμαρχος… Απών !!!

Έπειτα από περίπου 10 ημέρες ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αγίου Στεφάνου (αλλά και γενικότερα σε όλα τα σχολεία του Δήμου), οι μαθητές και πολλοί γονείς αντιδρώντας σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, αποφάσισαν σήμερα το πρωί στις 08:20 να κάνουν μια συμβολική διαμαρτυρία στο Δημαρχείο Διονύσου.

Παρόλο που ήταν γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις προηγούμενες ημέρες και παρότι υπήρξε η ΔΩΡΕΑΝ (!) χορηγία 600 λίτρων από επιχείρηση που συνεργάζεται με τον Δήμο (προφανώς με ενέργειες του Δημάρχου για να κατευνάσει τα πνεύματα), η διαμαρτυρία έγινε κανονικά. Όλοι ήταν εκεί, εκτός από τον Δήμαρχο !!!

Τα παιδιά και οι γονείς συναντήθηκαν τελικά με τον Αντιδήμαρχο κ. Ράικο, όπου τους ανέφερε ότι ο κ. Δήμαρχος είχε “κάποια υποχρέωση” και θα μπορούσε στις 14:00 το μεσημέρι να συναντηθεί μαζί τους. Ωστόσο οι μαθητές εξήγησαν στον κ. Ράικο ότι λόγω των μαθημάτων και των φροντιστηρίων αυτό δεν ήταν δυνατόν. Εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους, που ενώ είχαν ανακοινώσει τη σημερινή τους διαμαρτυρία, πως ήταν δυνατόν ο κ. Δήμαρχος να ειναι ΑΠΩΝ ;;;

Τελικά ο κ. Ράικος δέχθηκε μια αντιπροσωπεία μαθητών, ώστε να ακούσει και να μεταφέρει εκείνος τα αιτήματα τους στον Δήμαρχο. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε, ότι παρών ήταν ο Πρόεδρος της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νίκος Παπαδόπουλος όπου μαζί με τον κ. Αντιδήμαρχο δέχθηκαν την επιτροπή των παρευρισκομένων.

Πάντως το θέμα με την ελλειπή προμήθεια του πετρελαίου στα σχολεία του Δήμου Διονύσου είναι μια ιστορία με πολλές ευθύνες και πραγματικά έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε γονείς και μαθητές. Και είναι θλιβερό όταν προκαλούνται τέτοια θέματα για τα αυτονόητα, που προφανώς στο Δήμο Διονύσου εν έτει 2022 μάλλον δεν είναι. Παρακολουθούμε το θέμα στενά και έρχεται πλήρες ρεπορτάζ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία