27/04/2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης σήμερα μπάζωσε την αλήθεια και τη λογική μας

«Δεν είπε τίποτα για το πόρισμα της ΝΔ που μιλά μόνο για ανθρώπινα λάθη, δεν έδωσε καμία απάντηση στα φλέγοντα ερωτήματα», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ για όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την τραγωδία στα Τέμπη

Τη συνέντευξη που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως απλός παρατηρητής των γεγονότων που με αφέλεια παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία στα Τέμπη εμφανίστηκε σήμερα ο πρωθυπουργός», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «Δεν είπε τίποτα για το πόρισμα της ΝΔ που μιλά μόνο για ανθρώπινα λάθη, δεν έδωσε καμία απάντηση στα φλέγοντα ερωτήματα που έχουν προκύψει και συνδέονται με τις παραλείψεις της κυβέρνησής του, αλλά και την προσπάθεια συγκάλυψης ενός εγκλήματος. Απλώς περιορίστηκε να σχολιάσει πως και ο ίδιος θέλει να μάθει την αλήθεια. Στην πραγματικότητα σήμερα ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια αλλά και την ίδια μας τη λογική».

Από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ακόμη ότι ο πρωθυπουργός άφησε ακάλυπτη την υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, σε σχέση με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού, καθώς παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και από την κ. Ασημακοπούλου και από το ίδιο το υπουργείο.

«Επιπροσθέτως είπε ότι «κάνουμε κι εμείς την δικιά μας έρευνα» αφήνοντας να εννοηθεί ότι και το Μαξίμου ερευνά το τί συνέβη στο υπουργείο Εσωτερικών. Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί έπειτα από αυτήν την παραδοχή να εμπιστεύεται την υπουργό του;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τον κατηγορεί επίσης ότι είναι εκτός πραγματικότητας αν πιστεύει, όπως αναφέρει ότι «η λύση είναι τα 780 ευρώ, στα οποία βρίσκεται σήμερα ο κατώτατος μισθός να φτάσει τα 800».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του κλείνει με ένα ερώτημα: «Αλήθεια, τί εννοούσε ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι η ΝΔ ήταν παλιά στα μαχαίρια με το ΠΑΣΟΚ; Ότι πλέον υπάρχουν σημεία σύμπλευσης ή και πολιτικής ταύτισης;»

ΠηγήNEWSBOMB

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία