27/04/2024

Όλα για τα μάτια του κόσμου. Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Κεραία 28 μέτρα στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου

Το θέατρο του Παραλόγου διαδραματίζεται με την εγκατάσταση της κεράιας κινητής τηλεφωνίας σε χώρο ιδιοκτησίας του ΟΣΕ στα όρια της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου.

Δηλώσεις βαρύγδουπες και αντεγκλίσεις οι οποίες τελικά κανένα αποτέλεσμα δεν φαίνεται να έχουν. Το θέμα γνωστό από 19/7/2022 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καθώς αυτή την ημερομηνία φέρει η αδειοδότητηση της ΥΔΟΜ. Ο Δήμος Διονύσου λοιπόν γνώριζε πολύ καλά για την εγκατάσταση της Κεραίας. Γνώριζε το πού και από ποιόν. Δεν υπάρχει κανένας ΑΓΝΩΣΤΟΣ στην ιστορία…. Τον μήνα Απρίλιο το θέμα ήρθε σε Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο.

Δημοσίευμα ηλεκτρονικής Εφημερίδας («Οδός Διονύσου») αναφέρει τότε:

«Το θέμα ήρθε προς συζήτηση σήμερα, 19 Απριλίου, στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, με το ερώτημα του ορισμού δικηγόρου, εξωτερικού συνεργάτη, για την άσκηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας και την αποτροπή τοποθέτησης ή την καθαίρεση της κεραίας.»

Παρόλη την τότε συζήτηση και την απόφαση για ασφαλιστικά μέτρα και βέβαια μετά την αντίδραση κατοίκων της περιοχής που τα σπίτια τους είναι δίπλα στην κεραία διαβάζουμε (https://www.aftodioikisi.gr/) στις 27 Ιουνίου (2,5 μήνες μετά…):

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας από ιδιωτική εταιρεία στο Σταθμό του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο, προχώρησε την Τρίτη 27 Ιουνίου ο Δήμος Διονύσου, μέσω του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη.

Η μήνυση αποσκοπεί στην ανάκληση της άδειας της συγκεκριμένης κεραίας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT), καθώς βρίσκεται εντός του οικιστικού ιστού, δίπλα σε χώρο συνάθροισης πολιτών και σε κοντινή απόσταση από τα τέσσερα συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “Ο Δήμος, παράλληλα, έχει ήδη λάβει απόφαση να προβεί και στην άσκηση όλων των προβλεπόμενων ένδικων μέσων (ασφαλιστικά μέτρα κλπ). Τέλος, καθιστούμε σαφές ότι ο Δήμος Διονύσου θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάκληση της συγκεκριμένης άδειας, αποσκοπώντας στην προάσπιση της υγείας και τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.”

Η τύχη των ασφαλιστικών μέτρων;
ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ!!!

Το αποτέλεσμα για τους Δημότες;
ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΘΥΜΟΣ!!!

Το αποτέλεσμα για την Δημόσια Υγεία;
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!

  • Κατά παντός υπευθύνου? Μα αφού όλοι γνώριζαν ποιος εγκαθιστά την κεραία, με ποιόν εργολάβο και με ποια διαδικασία και αδειοδότηση…
    Ποιος κοροϊδεύει ποιόν!!!! Ανούσια ενέργεια…
  • Ασφαλιστικά μέτρα αποφασίσαμε σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου καταλήξαμε (δεν ξέραμε ποιος είναι ο υπεύθυνος!!!!)
  • Και έρχονται τα πολυπόθητα και πολλά υποσχόμενα ασφαλιστικά μέτρα (η προσωρινή διαταγή, αλλά έτσι όπως είναι “στημένη” η υπόθεση μάλλον θα απορριφθεί και τον Νοέμβριο) τα οποία εκδικάζονται στις 13 Ιουλίου και ενώ η κεραία έχει ολοκληρωθεί ως προς το κατασκευαστικό της μέρος και είναι έτοιμη να εκπέμψει!!!
  • Ετεροχρονισμένες και βεβιασμένες ενέργειες χωρίς ουσιαστικό στόχο και ελπίδα θετικού αποτελέσματος.
  • Ενέργειες που γίνονται για τυπικούς λόγους και για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των απελπισμένων κατοίκων που βλέπουν την κεραία στα 20 μέτρα από το παράθυρό τους και μια ανάσα από τα σχολεία των παιδιών τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία