20/04/2024

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο πρωθυπουργός φέρει ευθύνες για τις ζωές που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση»

«Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη

Πυρά εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, έκανε λόγο για «βαρύτατες ευθύνες» που έχει ο πρωθυπουργός για το δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης. Η έγνοια του ήταν αλλού: Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων, που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης- τηλεδιοίκησης μετά το 2019» και προσθέτει ότι «έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος». «Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο «Χ».

Αναφέρει επιπλέον ότι «όλοι ξέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή επειδή η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου».

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζει επιπλέον ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμά του δεν ζητάει προανακριτική, αλλά την παραπομπή στην τακτική Δικαιοσύνη του Κώστα Αχ. Καραμανλή, καθότι έχει τελέσει αδικήματα δια παραλείψεως και δεν ισχύει γι’ αυτόν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών». «Δυναμώστε το αίτημα για Δικαιοσύνη. Για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος μας. Η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, θέλουν δε θέλουν», συμπληρώνει.

ΠηγήLIFO

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία