23/10/2024

Δείτε live: Η ομιλία Μητσοτάκη στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

Παρακολουθήστε τις εργασίες του προσυνεδρίου που διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»

Στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, μιλά ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανακοίνωσε ότι με αφορμή τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας θα υπάρξει ένα νέο σήμα του κόμματος το οποίο θα έχει τον αριθμό 50 και στην κορυφή τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορές στην Ελλάδα του 2024 η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Μίλησε για τις αυξήσεις στους μισθούς, τη μείωση της ανεργίας και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας όπως επίσης και για το γεγονός ότι η φωνή της Ελλάδας ακούγεται πλέον δυνατά σε όλα τα διεθνή φόρα.

Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη μνεία στις μεγάλες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση όπως για παράδειγμα η ακρίβεια. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα βγάλουν υπερκέρδη είναι βαθιά γελασμένοι ήταν το μήνυμά του ενώ πρόσθεσε ότι έχουν ήδη επιβληθεί 16 εκατ. ευρώ πρόστιμα.

Παρακολουθήστε τις εργασίες του Προσυνεδρίου της ΝΔ

Σε ότι αφορά την Παιδεία είπε ότι η κυβέρνηση πέτυχε μια μεγάλη νίκη. «Αυτή είναι μια νίκη της νεολαίας μας και τους Δαπίτες που σήμερα τους βλέπω με γκρίζα μαλιά. Είδαμε μια πολιτική και ιδεολογική γύμνια όσων αντιδρούν στην μεγάλη μεταρρύθμιση. Τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ το οποίο το ήξεραν πράσινο και βάφεται σιγά, σιγά κόκκινο» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες από το Προσυνέδριο της ΝΔ

Το προσυνέδριο του κυβερνώντος κόμματος πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Υπενθυμίζεται ότι το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 7 Απριλίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία