12/07/2024

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Δημαρχείο Διονύσου την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ., σας περιμένουμε στο Δημαρχείο Διονύσου (Λεωφόρος Λίμνης Μαραθώνος 29 & Αθανασίου Διάκου, Άγιος Στέφανος) προκειμένου να μαζέψουμε μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται για το σχολείο τους οι μαθητές του Δήμου Διονύσου που τα έχουν ανάγκη.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με 62 Δήμους της Αττικής, καλούν τους Δημότες κάθε Δήμου να προσφέρουν σχολικά είδη στο Δημαρχείο της περιοχής τους, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα σχολικά αυτά θα τα παραλάβουν οι Κοινωνικές Δομές των Δήμων και στη συνέχεια θα τα διανείμουν σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου όλοι οι πολίτες της Αττικής δημιουργούμε μία μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία