3/05/2024

Μέχρι 507 συμβάσεις για επιμορφωτές για την επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ

Το ΙΤΥΕ Διόφαντος προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθούν συμβάσεις μίσθωσης έργου, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πρόσκλησης, και καλεί αποκλειστικά: α) τους Επιμορφωτές που ανήκουν στο Μητρώο Επιμορφωτών όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και β) τους Συντονιστές και Τεχνικούς Υπεύθυνους που ανήκουν στο μητρώο ΚΣΕ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και έχουν αντιστοιχηθεί με προγράμματα της 6ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. (ως τακτικοί ή αναπληρωτές), σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 17 σχετικό (βλ. συνημμένο κατάλογο), να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών αναθέσεων έργου, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας πρόσκλησης.

Οι οριστικές αναθέσεις συμβάσεων θα πραγματοποιηθούν με τους δηλωθέντες επιμορφωτές και τους τακτικούς συντελεστές των προγραμμάτων που θα κριθούν υλοποιήσιμα με βάση τις αιτήσεις και τις επιλογές των εκπαιδευτικών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στην 6η περίοδο επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος κάθε υποψηφίου συνοδεύεται με την απόδοση τυχαίου αριθμού, για την κατάταξη επιλαχόντων.Περισσότερες πληροφορίες

ΠηγήDiorismos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία