27/04/2024

Θα κλείσουν σχολεία και καταστήματα

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο (06/02), σε όλο τον Νομό Αττικής, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Ειδικότερα, με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο (06/02) όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής.

Βέβαια, κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των δημάρχων, των οποίων είναι αρμοδιότητά τους. Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα αύριο, Δευτέρα σε βόρεια και βορειοανατολική Αττική, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένεται να φέρει η κακοκαιρία Barbara

Kλειστά και τα καταστήματα

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται.

Αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ’ εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και supermarket, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα.

Παράλληλα, απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, στις ίδιες περιοχές. Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στα καταστήματα που θα παραμείνουν κατ’ εξαίρεση ανοικτά με ιδιαίτερη προσοχή και μόνο αν είναι απολύτως αναγκαίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία