14/06/2024

Αγία Παρασκευή: Ανήλικοι φυγαδεύτηκαν για επίθεση σε συνομήλικο τους

Άφαντοι παραμένουν οι τρεις δράστες οι οποίοι επιτέθηκαν στον 14χρονο στην Αγία Παρασκευή, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου. Επίσης, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και οι γονείς τους δεν έχουν βρεθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι γονείς φυγάδευσαν τους ανήλικους δράστες με στόχο δεδομένα να αποφύγουν το αυτόφωρο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Επιπρόσθετα και ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει ενημερωθεί για τις απειλές που δέχεται ο 14χρονος και η οικογένειά του

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση»…

Νωρίτερα με νέες δηλώσεις, ο πατέρας του θύματος είχε αποκαλύψει ότι ο γιος του είχε δεχτεί νέες απειλές για τη ζωή του. 

«Χθες το βράδυ, στις 21:40, από απόκρυψη τηλεφώνησαν στο τηλέφωνο του γιου μου, ο οποίος κακώς το απάντησε και τον απείλησαν πάλι. Ακόμα δεν έχουμε πάει στην Αστυνομία» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού στο OPEN. Είπε πως «το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή», ενώ η κλήση διήρκεσε 47 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο γιος του έκλεισε το τηλέφωνο

«Πρώτα η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά που μεγαλώνουν και να τους δίνει τις αξίες και τα όρια για να γίνουν σωστά μέλη της κοινωνίας. Όταν μια οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά τότε είναι χρέος της κοινωνίας και όλων μας να συνεισφέρουμε όλοι ώστε τα παιδιά αυτά να μην καταλήγουν να κάνουν τέτοια πράγματα όπως στο δικό μου παιδί»

Αγία Παρασκευή ανήλικοι

«Δεν έχω οργή για αυτά τα παιδιά αλλά μια απέραντη λύπη γι’ αυτό που συνέβη στο δικό μου παιδί και ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή όσα και για τα παιδιά των ανθρώπων που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην κοινωνία μας μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε ποιο είναι εκείνο το πράγμα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς. Εδώ δεν μιλάμε για bullying αλλά για σχεδιασμένες εγκληματικές πράξεις εκ προμελέτης»

όπως είπε ο πατέρας του 14χρονου.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση»…

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει ταραχθεί. Δεν πιστεύω ότι αυτοί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα μου βάλουν στο κεφάλι μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Αυτό που θα πρέπει να δει η Αστυνομία είναι το πόσα άτομα μπορεί να εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία. Πιθανολογώ ότι είναι περισσότερα άτομα»

υποστήριξε επίσης ο πατέρας του ανήλικου.

Δείτε το σχετικό δελτίο ειδήσεων :

Πηγή : www.tovima.gr

Περισσότερα ρεπορτάζ https://www.voreiaproastia.gr/posts/reportage/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία