29/04/2024

Αλεξανδρούπολη: Είμαι αθώος – Σήμερα η δίκη του καθηγητή για ασέλγεια

Η ανήλικη δέχτηκε παρενόχληση από τον καθηγητή της από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, ο οποίος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Στο δικαστήριο θα εμφανιστεί σήμερα Πέμπτη 11/4 ο καθηγητής Βιολογίας στην Αλεξανδρούπολη, που έχει καταγγελθεί από 17χρονη μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, δέχτηκε παρενόχληση από τον καθηγητή της από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, ο οποίος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα. Η 17χρονη κατήγγειλε τον καθηγητή της, ο οποίος συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως είπε ο 46χρονος «το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες».

«Είμαι θύμα σκευωρίας»
Μιλώντας στο Mega ο καθηγητής ανέφερε ότι είναι αθώος, θύμα μιας σκευωρίας, χαρακτηρίζοντας την ιστορία «σάπια.

«Όπως είχε πει και ο Γκάλης, κάποτε, όταν πήγε στον Παναθηναϊκό, τόσο πληρώνομαι, τόσο παίζω. Τα παιδιά συχνά είναι θύματα, όπως και εγώ πιστεύω είμαι θύμα μιας σκευωρίας, που θα αποδειχτεί δικαστικά. Φυσικά (είμαι αθώος) […] Η εκπαίδευση είναι τέχνη, η παιδαγωγική είναι τέχνη και σε μια τέχνη μια θεατρική αναπαράσταση προσφέρει, χωρίς απαραίτητα να είσαι μεθυσμένος ή τρελός για να κάνεις πιο παραστατική μια πληροφορία. Είμαι υγιέστατος, υπηρετώ την εκπαίδευση όσο μπορώ καλύτερα, με απόλυτη ψυχική υγεία. Μερικές φορές από μια σάπια ιστορία μπορεί να βγει κάτι καλό».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία