28/04/2024

Σοκαριστικές εικόνες από το δυστύχημα στη Βουλιαγμένης: Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα – Νεκροί δύο 19χρονοι, στο νοσοκομείο δύο συνομίληκοί τους.

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο το βράδυ που μας πέρασε, με δύο νέα παιδιά 19 ετών να σκοτώνονται σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στη Βουλιαγμένης, στο οποίο απέμειναν μόνο λαμαρίνες. Τραυματίες είναι επίσης δύο 19χρονοι, που επέβαιναν στο ίδιο όχημα και νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Το βράδυ επίσης έχασαν τη ζωή τους στον δρόμο και οι αναβάτες μίας μηχανής, που εξετράπη της πορείας της στη συμβολή της Πατησίων με την Πανεπιστημίου.

Οι φωτογραφίες από το σημείο που έγινε το δυστύχημα στη λεωφόρο Καραμανλή μοιάζουν με προϊόν επεξεργασίας. Το αυτοκίνητο έχει κοπεί στα δύο και η άσφαλτος έχει γεμίσει λαμαρίνες.

Σύμφωνα με το ilovevouliagmeni.gr από την πρώτη εικόνα που έχει σχηματίσει η Τροχαία, το ΙΧ αυτοκίνητο με τους νεαρούς φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, να εξετράπη της πορείας του, να ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα της λεωφόρου και να χτύπησε σε δέντρα και κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Τα άλλα δύο οχήματα φαίνεται πως πραγματοποίησαν ελιγμούς διαφυγής, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μην εμπλακούν στο τροχαίο. Μάλιστα, το δεύτερο ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε και δύο πεζούς χωρίς όμως να τους τραυματίσει σοβαρά.

Για σχεδόν δύο ώρες το συγκεκριμένο τμήμα της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν κλειστό. Η κυκλοφορία διακόπηκε στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η Τροχαία Αττικής αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, μαζί με αυτόπτες μάρτυρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία