28/04/2024

Greek Mafia: Νέο ένταλμα για τη δολοφονία Σκαφτούρου – Το προφίλ του καταζητούμενου

Ένας 45χρονος με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε συμβόλαια θανάτου και εκτελέσεις μελών της Greek Mafia.

Οι έρευνες των Αρχών για τη διαλεύκανση των δολοφονιών της Greek Mafia συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν φέρνουν αποτελέσματα. Έτσι, μετά τις συλλήψεις που προηγήθηκαν καθώς και τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί ακόμα ένα πρόσωπο κυκλώθηκε από τις Αρχές.

Πρόκειται για 45χρονο με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Στην αστυνομία θεωρούν δεδομένο ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό, όπως και τα υπόλοιπα μέλη που αναζητούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία που συνδέουν τον 45χρονο με τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, ενώ φέρεται να είχε και άμεση επαφή με τον σκληρό πυρήνα της Greek Mafia.

Η δολοφονία που εξιχνιάζεται

Η δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου έγινε τον Απρίλιο του 2022. Τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες πήγαν στο εξοχικό του στα Σκούρτα Βοιωτίας. Οι δύο από αυτούς κατέβηκαν, μπήκαν στην αυλή φορώντας κράνη και πυροβόλησαν προς την πλευρά του Σκαφτούρου και των συγγενών που βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του Γιάννη Σκαφτούρου και ο τραυματισμός της κόρης και του συμπέθερού του. Ο Σκαφτούρος ήταν από τους παλιούς της Greek Mafia και είχε απασχολήσει τις Αρχές για την εμπλοκή του σε πολλές υποθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία