11/05/2024

Απόπειρα εμπρησμού στον Άγιο Στέφανο

της Σύρου Μ.Ι.

Σήμερα τα ξημερώματα (6/8/2023 και ώρα 1:30 π.μ.) εντοπίστηκε 87χρονος, από 39χρονο κάτοικο – περαστικό, την στιγμή που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα, σχεδόν έξω από το σπίτι του. Το γεγονός συνέβη, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο. Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε στην κατοχή του μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Ωστόσο, ύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, ο 39χρονος που τον εντόπισε κάλεσε αμέσως την άμεση δράση και ο 87χρονος οδηγήθηκε μετά από λίγα λεπτά στο αστυνομικό τμήμα του Δήμου Διονύσου από την Ομάδα ΔΙΑΣ, όπου θα σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του για την απόπειρα εμπρησμού.

Τέλος, την είδηση έκανε γνωστή και ο υπουργός κλιματικής αλλαγής, Βασίλης Κικίλιας σήμερα το πρωί.

Σκέψεις…σχετικά με την απόπειρα εμπρησμού

Για το παραπάνω συμβάν, θα παραθέσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σκέψεις, που μπορει να έχουν ή όχι σχέση με την πραγματικότητα.

Λοιπόν, σύμφωνα με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, ο δράστης καταδεικνύεται ως εμπρηστής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαλτός από κάποιον και πρέπει να πήρε κάποιο χρηματικό ποσό για να το κάνει (αν αναλογιστούμε τις προηγούμενες συλλήψεις εμπρηστών).

Πάντως, η έγκαιρη ενημέρωση των αρχών καθίσταται σε κάθε περίπτωση αναγκαία για να να προλαμβάνονται δυσάρεστα περιστατικά είτε είναι από πρόθεση είτε από αμέλεια. Δυστυχώς ο φόβος μπορεί να οδηγεί σε λανθασμένα ή όχι συμπεράσματα.

Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες ημέρες θα αποφανθεί η αλήθεια …

Πηγή : kathimerini.gr

Περισσότερες ειδήσεις :

https://www.voreiaproastia.gr/posts/reportage/

 

 

ΠηγήCNN.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία