29/04/2024

O ΣΠΑΠ συνεχίζει τους καθαρισμούς, τις αποψιλώσεις και τα κλαδέματα σε περιοχέςτου Δήμου Πεντέλης

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας, που κάθε χρόνο καταβάλει, για την όσο το δυνατόν καλύτερη πρόληψη πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, συνεχίζει τη σειρά δράσεων για καθαρισμό χόρτων και κλάδεμα δένδρων σε περιοχές των Δήμων – Μελών και συγκεκριμένα του Δήμου Πεντέλης.

Με εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ, με μηχανήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό, συνέδραμε το Δήμο Πεντέλης, υλοποίησε και ολοκλήρωσε τον καθαρισμό των ξερών χόρτων στο πάρκο που περιβάλλεται από τις οδούς Σαλαμίνος, Αγίου Σύλλα και 25 ης Μαρτίου στα όρια Νέας Πεντέλης και Μελισσίων και στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» κάτω από το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη φροντίδα των αστικών και περιαστικών περιοχών του Πεντελικού.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο ΣΠΑΠ υλοποιεί πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων σε περιαστικές περιοχές των Δήμων – Μελών και του Πεντελικού.

Έχουμε ξεκινήσει και συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς καθαρισμούς ξερών χόρτων σε περιοχές του Δήμου Πεντέλης και των Δήμων – Μελών μας. Ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό ξερών χόρτων στο πάρκο που περιβάλλεται από τις οδούς Σαλαμίνος, Αγίου Σύλλα και 25 ης Μαρτίου στα όρια Νέας Πεντέλης και Μελισσίων και στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» κάτω από το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ στα Μελίσσια.

Χρησιμοποιούμε καθημερινά όλες μας τις δυνάμεις, εργαζομένους, εθελοντές, οχήματα, μηχανολογικό εξοπλισμό και μηχανήματα του Συνδέσμου, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων – Μελών μας και για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο.

Είναι σαφές, ότι είναι προτιμότερο να προλαμβάνουμε, παρά να καταστέλλουμε και για αυτό το λόγο συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάθε μέσο που διαθέτουμε, αυτές τις δράσεις καθαρισμών σε περιοχές των Δήμων – Μελών μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία