24/06/2024

Διανομή ΤΕΒΑ στην Άνοιξη και δράσεις αλληλεγγύης από Αρσάκειο και Ροταριανό Όμιλο Διονύσου

Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς συνεχίζονται στο Δήμο Διονύσου.

Την Πέμπτη 14/4 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή τροφίμων και οικιακών προϊόντων σε 60 οικογένειες του Δήμου Διονύσου, στην οδό Κανάρη, στη Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). Η διανομή πραγματοποιήθηκε με προγραμματισμένα ραντεβού και με όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα ο Ροταριανός Όμιλος Διόνυσος προσέφερε κρασί και τσουρέκια για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε συνεργασία με το «Μπακάλικο του Ζήκου» στη Ροδόπολη.

Δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε επίσης και από τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία. Μαθητές του σχολείου επισκέφτηκαν τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Διονύσου στον Άγιο Στέφανο συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους. Τα παιδιά προσέφεραν τσουρέκια, κρασί και διάφορα εδέσματα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ενώ παρέδωσαν ακόμα ένα φορητό μηχάνημα αναρρόφησης και ένα σπιρόμετρο στο Δημοτικό Πολυϊατρείο.

Στις δράσεις ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Γενικός Γραματέας του Δήμου Χρήστος Μπακούρος και η Τοπική Σύμβουλος Διονύσου Καλλιόπη Οικονομάκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία