12/07/2024

Συνελήφθη ο δράστης για κλοπές στο Χαλάνδρι και Ηράκλειο Αττικής

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 12-12-2023 στην περιοχή του Χαλανδρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 44χρονος για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι αφού διέρρηξαν κεντρική θύρα πολυκατοικίας αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε διαμέρισμα και αφού έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη απομακρύνθηκαν.

Συνελήφθη ο δράστης για κλοπές στην Καλλιθέα, Χαλάνδρι και Ηράκλειο Αττικής

Κληθέντες αστυνομικοί, ερευνώντας  τους χώρους της πολυκατοικίας εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο υπόγειο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μεταλλική λάμα, φορητός υπολογιστής, φορητή τηλεόραση, φορτιστής, κεραία και τηλεκοντρόλ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μεσημβρινές ώρες της 12-12-2023 συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Ηρακλείου, 43χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να εισέλθει σε μονοκατοικία και στην προσπάθεια του να διαρρήξει την πόρτα της κουζίνας έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κάλεσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνελήφθη ο δράστης για κλοπές στην Καλλιθέα, Χαλάνδρι και Ηράκλειο Αττικής

Πηγή : www.xtypos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία