14/06/2024

Επιτυχημένη η Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου το Σάββατο 16/12

Δεκάδες πολίτες και φορείς στήριξαν έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου. Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Η Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με ραντεβού, από την Κινητή Μονάδα του «Κοργιαλένειου – Μπενάκειου ΕΕΣ» Νοσοκομείου. Τη διαδικασία (αιμοδοσία, λήψη δείγματος μυελού οστών) συντόνισαν και διοργάνωσαν με άψογο τρόπο οι εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να γίνει, εφόσον το επιθυμεί, εθελοντής αιμοδότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών. Ακόμη έγινε λήψη δείγματος για μυελό των οστών και καταγραφή εθελοντών δοτών μυελού στο Σύλλογο.

  • Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου Δεκέμβριος 2023
  • Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου Δεκέμβριος 2023
  • Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου Δεκέμβριος 2023
  • Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου Δεκέμβριος 2023
  • Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου Δεκέμβριος 2023
  • Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου Δεκέμβριος 2023

Αιμοδότες

Ο Δήμος Διονύσου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ» προς τους δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας αλλά και εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου.

Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την κ.Μαρία Κουρκουλάκου (Νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια, συντονίστρια και υπεύθυνη της αιμοδοσία του ΕΕΣ), αλλά και τους εθελοντές και τις εθελόντριες του ΕΕΣ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Νοσοκομείο του ΕΕΣ, το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,  την εταιρεία ΒΙΚΟΣ – Ζαγοροχώρια Α.Ε. που προσέφερε νερά και αναψυκτικά και την Τράπεζα Τροφίμων που προσέφερε γλυκίσματα.

Στην αιμοδοσία έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γεωργία Κριεμάδη, αλλά καιο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Μπαμπανίκας που μερίμνησε για την εύρυθμη πραγματοποίηση της αιμοδοσίας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. Τέλος,ο Υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Ροδόπολης Απόλλων Κούνης και οι εθελοντές πυροπροστασίας κ.α ήταν παρόντες στην αιμοδοσία.

Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου

Πηγή : www.dionysos.gr

Περισσότερα δημοτικά νέα και ενημερώσεις: https://www.voreiaproastia.gr/posts/city-news-updates/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία