20/04/2024

Στην Αθήνα το αυτοθεραπευτικό σεμινάριο του Ιδρύματος Brofman – Εσύ τι βλέπεις στον καθρέφτη σου;

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου διεξάγεται στην Αθήνα ένα ακόμα θεραπευτικό διήμερο σεμινάριο «Body Mirror System» του Ιδρύματος Brofman. Το Σύστημα «Καθρέφτης του Σώματος» είναι μια τεχνική, μια μέθοδος, ένα σύνολο εργαλείων που μπορεί οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσει. Αυτά τα εργαλεία σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τη σχέση μεταξύ του σώματός σας, της συνειδητότητάς σας και της ζωής

σας και να μελετήσετε τις εσωτερικές συμπεριφορές που έχουν αποδειχθεί ότι ενθαρρύνουν τη θεραπευτική διαδικασία. Οι τεχνικές είναι τόσο απλές που διδάσκονται ακόμη και σε παιδιά. Δεν υπάρχουν μυστικά σύμβολα και τίποτε το μυστικιστικό. Αυτό τοσύστημα θεραπείας που αναπτύχθηκε από τον Martin Brofman PhD αποτελεί μια σύνθεση της δυτικής ψυχολογίας και των ανατολικών φιλοσοφιών που βασίζονται στα τσάκρας (ενεργειακά κέντρα που πρωτοαναφέρθηκαν στις ινδουιστικές παραδόσεις).

Το Σύστημα «Καθρέφτης του Σώματος» βασίζεται στην ιδέα ότι τα μέρη του σώματός σας που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τις πλευρές της ζωής σας που δεν λειτουργούν καλά και για τις οποίες υπάρχει ένταση στη συνειδητότητά σας. Η ένταση είναι άγχος και το άγχος προκαλεί συμπτώματα.

Εάν θέλετε να απελευθερωθείτε από ένα σύμπτωμα, είναι σημαντικό να απελευθερώσετε την ένταση που δημιούργησε το σύμπτωμα, εναρμονίζοντας τις πλευρές της ζωής σας που δεν λειτούργησαν καλά.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου Annick Brofman ανακάλυψε το Σύστημα «Καθρέφτης του Σώματος» το 1989. Θεράπευσε πολλά συμπτώματα στο σώμα της, όπως τον αστιγματισμό, χρόνιους πόνους στο λαιμό, τους ώμους καθώς και αλλεργίες. Τότε αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της ως κοινωνική λειτουργός για να αφιερωθεί στη θεραπεία και τη διδασκαλία του Συστήματος.

Μοιράστηκε τη ζωή της με τον Martin Brofman, τον δημιουργό του συστήματος The Body Mirror. Ο Martin Brofman είχε διαγνωσθεί με καρκίνο τελικού σταδίου και οι γιατροί του

είχαν ανακοινώσει ότι του μένουν λίγοι μήνες ζωής όταν ήταν 35 ετών. Τότε ήρθε σε επαφή με τις ανατολικές φιλοσοφίες και κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό του. Στη συνέχεια θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις τους με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Πλέον, η Αννίκ Μπρόφμαν είναι η συνεχιστής του έργου του και Πρόεδρος του Ιδρύματος Brofman. Από το 1991 έως και σήμερα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μοιράζοντας τις γνώσεις της και βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους να θεραπευτούν.

Τη μέθοδο «Καθρέφτης του Σώματος» παρακολουθούν επιστήμονες, γιατροί, νοσηλευτές, κάθε είδους θεραπευτές, φοιτητές, επιχειρηματίες, νοικοκυρές – άνθρωποι από όλα τα μονοπάτια της ζωής- οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες για να κατανοήσουν τον εαυτό τους καλύτερα και να βοηθήσουν τους ανθρώπους γύρω τους. Αυτό το θεραπευτικό σύστημα υποστηρίζει την ιδέα ότι όλοι είμαστε θεραπευτές. Αν η δική μας συνειδητότητα δημιούργησε ένα σύμπτωμα, η δική μας συνειδητότητα μπορεί και να το θεραπεύσει.

«ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ» by Martin Brofman PhD

Στο σεμνάριο υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. Δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Brofman Foundation for the Advancement of Healing. Το βιβλίο της μεθόδου «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Να σημειωθεί ότι καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται. Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται. Πληροφορίες & εγγραφές: Όλγα Φασόη, 6977 818013, olga.fasoi@gmail.com. Διαβάστε εκατοντάδες ιστορίες επιτυχίας στο https://www.fondation-brofman.org

Πηγήhealthview

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία