27/04/2024

Άδωνις Γεωργίαδης: Διέταξε επείγουσα ΕΔΕ για φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου

Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου. Το συγκεκριμένο περιστατικό κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, όπου έχει αναρτηθεί και η σχετική φωτογραφία με τον ασθενή ξαπλωμένο στις καρέκλες.

Η ανάρτηση είναι του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρη Τζιλβέ, και συνοδεύεται από το κείμενο: «Ζητούμε συγγνώμη από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη ”αίθουσα ανάνηψης”. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε δική του ανάρτηση υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Ολόκληρη η ανάρτηση Γεωργιάδη για το περιστατικό στο Θεαγένειο:

«Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Πηγήhealthview

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία