26/04/2024

Γιορτή Θεάτρου στο Δήμου Διονύσου

Γιορτή Θεάτρου του Δήμου Διονύσου την Κυριακή 27/3 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

Το θέατρο αποτελεί ψυχαγωγία για τον κόσμο από τα αρχαία χρόνια. Σπουδαία έργα με διδακτικό περιεχόμενο και σημαντικά μηνύματα έχουν ανέβει κατά καιρούς. Έργα που έχουν ως απώτερο σκοπό να αφυπνίσουν τους θεατές και να τους ευαισθητοποιήσουν σε καίρια θέματα. Ο θεατής με βιωματικό και ευχάριστο τρόπο αποχωρεί από το θέατρο με διαπαιδαγώγηση ήθους και παιδείας.

Προς τιμήν λοιπόν, του θεάτρου καθώς και των πλεονεκτημάτων που έχει προσφέρει στο κόσμο στο πέρασμα του χρόνου, έχει αφιερωθεί η Κυριακή 27 Μαρτίου να γιορτάζεται το θέατρο. Με αφορμή, συνεπώς, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, ο Δήμος Διονύσου καλεί όλες τις θεατρικές ομάδες του τόπου, καθώς και όποιον αγαπά το θέατρο, σε μια γιορτή αναμνήσεων και απόδοσης τιμών σε όσες και όσους δούλεψαν με την ψυχή τους για να θεωρείται, παραδοσιακά πλέον, ο Διόνυσος ένα μεγάλο θεατρικό εργαστήρι.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, στις 20:00 μ.μ. Πρόκειται να προβληθούν φωτογραφίες, καθώς και στιγμιότυπα από παραστάσεις των ομάδων. Επίσης, θα αποδοθούν τιμητικές διακρίσεις στους διαχρονικούς θεατρικούς πρωτεργάτες του τόπου μας.

Η γιορτή αποτελεί μια καλή ευκαιρία συνάντησης παλαιών και νέων μελών, καθώς και φίλων της μεγάλης θεατρικής οικογένειας του Δήμου. Σκοπός να συστηθούμε ή, απλώς, να ξανανταμώσουμε.


Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία