24/06/2024

Κτήμα Λυκάκη: Μοναδική εμπειρία… για τη μοναδική στιγμή της ζωής σας

Από το 2000 μέχρι και σήμερα για 23 ολόκληρα χρόνια η οικογένεια Λυκάκη φροντίζει και σας παρέχει με επαγγελματισμό και προσωπική σφραγίδα, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Ο γάμος σας ή η βάφτιση του παιδιού σας γίνεται για τους ιδιοκτήτες, προσωπική υπόθεση, ώστε μαζί με το άρτια καταρτισμένο σε όλους τους τομείς προσωπικό του, να καταφέρνει να κάνει το… όνειρό σας πραγματικότητα.

Ένα μεγάλο συν για το κτήμα είναι η αποκλειστική και privet χρήση του στην ημερομηνία που εσείς επιλέγετε τόσο στον καταπράσινο εξωτερικό του χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 600 άτομα σε καθιστό γεύμα και 2000 άτομα σε εκδήλωση τύπου cocktail όσο η κλειστή αίθουσα χωρητικότητας 350 ατόμων με κλιματισμό για τους χειμερινούς μήνες, αλλά με την δικλείδα ασφαλείας για τον υπόλοιπο χρόνο, ώστε να υπάρχει πάντα διαθέσιμη για εσάς σε περίπτωση αλλαγής του καιρού.

Υψηλά στάνταρντ

Η εμπειρία αλλά και η αγάπη στο αντικείμενό τους, φαίνεται και από την προσωπική σφραγίδα του Νίκου Λυκάκη, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον τη διεύθυνση του κτήματος με μεγάλη επιτυχία, και η οποία κρίνεται εκ του αποτελέσματος που πραγματικά ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος ώστε να σας παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση. Από το ιδιόκτητο parking που σας λύνει… τα χέρια με το έμπειρο προσωπικό του, όσο με το ξωκλήσι που διαθέτει και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς.

Με δική του κουζίνα

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του κτήματος Λυκάκη αποτελεί η κουζίνα του. Με την επίβλεψη και τη μαστοριά της chef Κατερίνας Λυκάκη, η οποία είναι η επικεφαλής των προτεινόμενων μενού, σας εγγυάται ένα φαγητό φτιαγμένο της ώρας… Ξεχωριστή λεπτομέρεια το live cooking που μπορεί να σας προσφέρει μια ιδιαίτερη γαστριμαργική στιγμή με ένα π.χ. λαχταριστό ριζότο να φτιάχνεται εκείνη την ώρα μπροστά στους καλεσμένους σας.

Χώρος φρεσκαρίσματος

Μεγάλη σημασία έχει για το ζευγάρι αλλά και τους γονείς με το μωρό, η παροχή ιδιαίτερου χώρου φιλοξενίας στο κτήμα, για την προσωπική σας χρήση κατά την διάρκεια της δεξίωσης.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Μια έξυπνη κίνηση θα ήταν να συμβουλευτείτε τον υπεύθυνο του κτήματος ως προς τους επαγγελματίες που θα χρησιμοποιήσετε για τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Η λίστα των συνεργατών του κτήματος, είναι δοκιμασμένη και εγγυημένη, ώστε το αποτέλεσμα να παραμένει σε όλα τα επίπεδα άψογο και υψηλού επιπέδου.

Και στο κομμάτι της μουσικής το κτήμα Λυκάκη, διαθέτει πλήρη κάλυψη της δεξίωσης σας με δικό του DJ ειδικό για ανάλογες εκδηλώσεις, με δικό του επαγγελματικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Εμπιστευθείτε την κρίση των ιδιοκτητών που θα σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση, καθώς με την εμπειρία τους και την αγάπη τους για τη δουλειά τους ξέρουν να καλύπτουν όλα τα κενά… Φυσικά, η επιλογή είναι πάντα δική σας!

Βοηθητική επίσης θα βρείτε και την ψηφιακή πλατφόρμα της δεξίωσής σας που σας προσφέρει το κτήμα Λυκάκη ώστε να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τη λίστα των καλεσμένων σας.

Η βάφτιση

Τα candy bar, το παιδικό μενού καθώς και η απασχόληση των παιδιών στον κλειστό προστατευόμενο χώρο του κτήματος, με την επίβλεψη ανιματέρ δίνει τη δυνατότητα τόσο στους γονείς όσο και στους καλεσμένους τους με παιδιά, να χαλαρώσουν και να βρεθούν μεταξύ τους για κάποιες ώρες μέσα στον υπέροχα διακοσμημένο χώρο του κτήματος.

Επειδή είναι πολύ πιθανό, για λόγους κυρίως οικονομικούς, να διστάζετε να καλέσετε μακρινούς συγγενείς σας ή μεγάλο αριθμό φίλων σας, παρόλα αυτά μην το φοβηθείτε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιλογή να κάνετε τη δεξίωσή σας σε ΚΤΗΜΑ, σας δίνει τη δυνατότητα της αποκλειστικής χρήσης του χώρου, αλλά και της πιο ελκυστικής προσφοράς όσο τα άτομα μεγαλώνουν σε αριθμό. Άλλωστε, μην ξεχνάτε, ότι είναι η πιο ευτυχισμένη σας στιγμή και είναι όμορφο να καλείτε σε αυτήν όλα τα άτομα που αγαπάτε… Και μην ξεχνάτε ότι… και τα δώρα θα είναι ανάλογα!

Κτήμα Λυκάκη
Λεωφ. Τραπεζούντος 128, Αγ. Στέφανος
Τηλ: 2108140124, 6973558025, 6972244311
email: ktima@ktimalikaki.gr
site: www.ktimalikaki.gr