26/04/2024

Μαρία Σάκκαρη: Νίκη με ανατροπή στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 5-7, 6-3, 6-3 της Ντάνιελ Κόλινς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 5-7, 6-3, 6-3 της Ντάνιελ Κόλινς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-3 αλλά η Αμερικανίδα βρήκε τις λύσεις και το κατέκτησε. Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε αντίδραση στο δεύτερο σετ και ισοφάρισε τον αγώνα.

Στο τρίτο σετ, η Σάκκαρη έκανε μπρέικ στο 8ο γκέιμ και στη συνέχεια σέρβιρε για τη νίκη. Επόμενη αντίπαλός της Σάκκαρη θα είναι η Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο.12 στον κόσμο), με την νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το WTA Finals.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, έπρεπε να φανώ γενναία όταν έπρεπε. Είχα ευκαιρίες προφανώς από το πρώτο σετ που δεν τις εκμεταλλεύτηκα, αλλά δούλεψα πολύ καλά με τον εαυτό μου στο δεύτερο και το τρίτο σετ», τόνισε μετά τον αγώνα η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στήριξη του κόσμου. «Είστε απίθανοι, η ενέργεια και το πάθος σας, η κουλτούρα σας είναι μοναδική. Μου θυμίζει τη δική μου, την ελληνική κουλτούρα. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

πηγή:kathimerini.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία