25/04/2024

Η Κηφισιά επικράτησε με 2 – 1 της Ιεράπετρας

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, αλλά πολύ πάθος, η Κηφισιά επιβλήθηκε εντός έδρας της Ιεράπετρας με 2-1 για την 25η αγωνιστική της Betsson Super League 2.


Η Κηφισιά είχε τον έλεγχο του ρυθμού στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, παίρνοντας εν τέλει τη νίκη. Τα γκολ της Κηφισιάς σημείωσαν ο Ρικάρντο Βαζ (24′) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Ανδρέας Τεττέι (85′) με κοντινή προβολή. Η Ιεράπετρα είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν με τον Νικολάς Αντερέγκεν.

Η Κηφισιά τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πρίτσα, ενώ η Ιεράπετρα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μεσιδόρο και Τορίμπιο. Όλες οι αποβολές έγιναν στο 90+1′ του αγώνα.

Η Κηφισιά είχε από νωρίς την μπάλα στα δικά της πόδια, προσπαθώντας να διασπάσει την άμυνα της Ιεράπετρας. Στο 6′ καταγράφηκε η πρώτη τελική φάση του αγώνα, με τον Μανουσάκη να πέφτει στην αριστερή γωνία και να αποκρούει με υπερένταση το δυνατό σουτ του Ντοριβάλ. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν κατά βάση με αντεπιθέσεις, όπως έκαναν στο 7′ και στο 9′ με τον Μιλέρ και τον Λεμονή, σε αμφότερες περιπτώσις όμως ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε με ευκολία την μπάλα.

Στο 11′ ο Παυλάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν και ο Οικονομίδης έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση, δίχως όμως να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αφού η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

Το γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα της Ιεράπετρας επετεύχθη από το δεξί πόδι του Βαζ στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Καλλέργης έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά και κέρδισε το πέναλτι, αφού ανετράπη εντός περιοχής. Ο Βαζ ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Με το “καλησπέρα” του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Αντερέγκεν έκανε το πλασέ από τα αριστερά της μικρής περιοχής, ο Αναγνωστόπουλος έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και απέκρουσε την μπάλα, αυτή όμως δεν του έκανε το χατίρι, αφού χτύπησε στο δοκάρι κι ακολούθως στην πλάτη του τερματοφύλακα της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο 85ο λεπτό. Ο Πρίτσας έκανε υποδειγματική κάθετη πάσα στον Γιαννιτσάνη, το δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της Ιεράπετρας. Ο Τεττέι ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, για να δώσει το έναυσμα για πανηγυρισμούς και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Παυλάκης, Αρτυματάς, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Παπασάββας (72′ Παλασέφσκι), Βαζ (61′ Κουιρουκίδης), Οικονομίδης (72′ Γιαννιτσάνης), Καλλέργης (81′ Πρίτσας), Τεττέι.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Μανουσάκης, Κοντοές, Μουλέρ, Τορίμπιο, Καλλιτσουνάκης, Μεσιδόρο, Λεμονής, Κατάλντι (88′ Μπλανκ), Χιμένες, Αντερέχεν, Ντέτλερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία