24/04/2024

1273 πλαστικά μπουκάλια ανακυκλώθηκαν στο 3ο τουρνουά αναπτυξιακό χάντμπολ NORTH ATTICA 2023

Το 3ο NORTH ATTICA 2023 , το μεγαλύτερο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ που γίνεται στην Αττική από τον ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ), με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παράλληλα με την οργανωτική και αγωνιστική του επιτυχία, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μία άλλη φετινή δραστηριότητα, η οποία ήταν προσανατολισμένη στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και στην ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, τόσο στους αθλητές και τους συνοδούς των ομάδων, όσο και τους θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Οι εθελοντές του NORTH ATTΙCA φρόντιζαν καθημερινά για την διαχείριση, συλλογή  και διαλογή των χρησιμοποιημένων πλαστικών μπουκαλιών  νερού, καταφέρνοντας να συλλέξουν 1273 τεμάχια. 

Το Σάββατο 22 Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου Μάριος Λουκάτος, στο πλαίσιο της εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος διαμόρφωσης οικολογικής συνείδησης στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που σχεδιάζει η ΕΣΧΑ, παρέδωσε τα πλαστικά μπουκάλια στο «Σπιτάκι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης». Τα ανακυκλώσιμα υλικά επέφεραν ανταποδοτικά 38,57€ , τα οποία με μέριμνα της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά NORTH ATTICA, διατέθηκαν και αγοράστηκαν 2 μπάλες χάντμπολ. 

ΟΕ NORTH ATTICA 2023

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία