19/04/2024

Στόχος μας: κανένα μαγαζί κλειστό

Συμμετέχω στην ευημερία του τόπου

Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε σήμερα, οι καταστάσεις απαιτούν την συμμετοχή μας στην ευημερία του τόπου μας. Οι δεκαετής οικονομική κρίση και η διετής πανδημία του COVID-19 αποδυνάμωσαν την περιοχή μας, τόσο ώστε αυτή τη στιγμή να καθίσταται επιβεβλημένη η ανάγκη στήριξης της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Ειδικότερα, τώρα που οι γιορτινές μέρες είναι εδώ, μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να βοηθήσουμε έμπρακτα την περιοχή μας. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε το χαμένο έδαφος των τόσων χρόνων και επιστρέφουμε στην άνθιση και πρόοδο του τόπου μας.

Είναι σημαντικό να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε ως καταναλωτικό κοινό. Ούτως ή άλλως οι επιχειρήσεις στην περιοχή μας (μικρές ή μεγάλες) ήταν, είναι και θα είναι ο πυλώνας ανάπτυξης όχι μόνο της ελληνικής οικονομίας αλλά, ιδιαίτερα για μας που ζούμε εδώ, της τοπικής κοινωνίας.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι οι άνθρωποι που λες καλημέρα κάθε μέρα.

Ας αναλογιστούμε όλοι μας πως θα ήταν ο τόπος μας αν ψωνίζαμε από τα καταστήματα της περιοχής μας, αν δραστηριοποιούμασταν πιο ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα και αν γενικότερα επιδεικνύαμε περισσότερο ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας.

Επιλέγοντας τα καταστήματα του τόπου μας συνεισφέρουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην αύξηση της επιχειρηματικότητας. Βοηθάμε έτσι τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν μια σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία και προστατεύουμε του εργαζόμενους, προσφέροντας ασφάλεια και σταθερότητα στην εργασία τους.

Ας γίνουν παράδειγμα όλων μας τα τόσα καταστήματα που έβαλαν λουκέτο κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας και ας υιοθετήσουμε μια νοοτροπία αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας απέναντι στον συμπολίτη μας. Η αδυναμία επιβίωσης των καταστημάτων ενέχει κινδύνους, όχι μόνο ατομικούς αλλά κυρίως συλλογικούς, επηρεάζοντας ολόκληρη την οικονομία. Η σταδιακή αποχώρηση των καταστημάτων λειτουργεί ως κύκνειο άσμα της εκάστοτε περιοχής.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΛΕΙΣΤΟ – ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Μη γίνεσαι συνένοχος στην εξαθλίωση των καταστημάτων, γίνε συμμέτοχος στην οικονομική ανάπτυξή τους.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
  • Διασκέδασε στον τόπο σου
  • Αθλήσου στον τόπο σου
  • Προμηθεύσου από το τόπο σου
  • Δραστηριοποιήσου στον τόπο σου
  • Γίνε και εσύ εθελοντής στον τόπο σου
  • Ενίσχυσε τον τόπο σου
  • Στάσου δίπλα μας

Οι επαγγελματίες είναι οι φίλοι σου, οι συγγενείς σου, οι γείτονές σου.
Στήριξέ τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία