28/03/2024

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συζητά με τους νέους

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου για την πρόοδο λειτουργίας και εργασιών του Φόρουμ Νέων του Δήμου Αμαρουσίου που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2021 ως προσωπική του δέσμευση απέναντι στη νέα γενιά της πόλης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σε συναντήσεις που κατά καιρούς πραγματοποιεί με νέους του Αμαρουσίου είτε στο Δημαρχείο, είτε στις γειτονιές, αφενός τους προσκαλεί να συμμετάσχουν στο Φόρουμ Νεολαίας του Δήμου αφετέρου ανταλλάσσει απόψεις και καταγράφει τη γνώμη και θέση τους για σειρά θεμάτων. Ως παράδειγμα αναφέρεται η πρόσφατη επίσκεψη του Δημάρχου στο πάρκο του Αρίωνα και η συζήτηση με νέους για την επικείμενη ανακατασκευή του υφιστάμενου ανοικτού γηπέδου.

Ο Δήμαρχος σχετικά δηλώνει: «Ο διάλογος με τους νέους της πόλης μας είναι ουσιαστικός και διαρκής. Μας ενδιαφέρει η άποψή τους και τους θέλουμε συμμέτοχους για να κάνουμε το Μαρούσι περισσότερο φιλικό και ευχάριστο για όλες τις ηλικίες. Ιδιαιτέρως για τη νεολαία μας υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αθλητικούς χώρους. Το 2022 θα είναι έτος σημαντικών εξελίξεων και στον τομέα αυτό για την πόλη μας και η γνώμη τους είναι σημαντική».​

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία