24/06/2024

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/11: ΣΠΟΡΟΦΥΤΕΥΣΗ – ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σποροφύτευση- Δενδροφύτευση στον Κοκκιναρά Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στις 10 π.μ. από τον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και τον Δήμο Κηφισιάς

Πρόκειται για την 1η δράση Σποροφύτευσης – Αναδάσωσης για το 2022, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου 2022 αλλά αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε τη συγκεκριμένη ημέρα και κατέστησε αδύνατη την πραγματοποίηση της.

Όλοι όσοι παρευρεθούν στη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν σπόρους αλλά και δενδρύλλια όπου αργότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχουν την δυνατότητα να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

Με τη δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση πολιτών και κυρίως παιδιών σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας, δασοπροστασίας καθώς και εθελοντισμού. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημείο συνάντησης: Τέρμα Οδού Ξενίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία