29/03/2024

Ξεκινάει την Τρίτη 22/2 το Δωρεάν Πρόγραμμα Αθλητικής προετοιμασίας του Δήμου Διονύσου για μαθητές Γ΄Λυκείου και Αποφοίτους

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη του Δωρεάν Προγράμματος Αθλητικής προετοιμασίας για μαθητές της Γ΄ Λυκείου και Αποφοίτους την Τρίτη 22/2 στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου και ώρα 2:30 μ.μ.

Οι προπονήσεις για τα αθλήματα στίβου θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη από τις 2:30 μ.μ. έως τις 3:30 μ.μ. στο Γήπεδο Διονύσου (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/1tsx2a ) και κάθε Πέμπτη από τις 2:30 μ.μ. έως τις 3:30 μ.μ. στο Γήπεδο Αγ. Στεφάνου (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/wlrvk3 ).

Οι προπονήσεις για την κολύμβηση θα πραγματοποιούνται στο AQUALIFE Health & Sport Center (Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/a9vw13 ) με την εποπτεία επαγγελματιών που διαθέτει το κέντρο.

Πριν από τις τελικές εξετάσεις τους, όλοι οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Δήμου Διονύσου θα μπορούν να προγραμματίσουν 1 επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Θεραπευτικής Γυμναστικής PHYSIO KLEITSAKIS ( Τοποθεσία στον χάρτη: rb.gy/pffden ).

Οι υποψήφιοι/ες καθώς και οι προπονητές θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλούς χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_14_02_2022.pdf

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο ιατρικής γνωμάτευσης υγείας από Καρδιολόγο, Παθολόγο ή Γενικής Ιατρικής που προσκόμισαν στην Υπηρεσία (έκδοση εντός του τελευταίου εξαμήνου) και να υποβάλλονται σε self tests όπως ακριβώς συμβαίνει και για τα σχολεία στα οποία φοιτούν. Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον Covid-19 είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη.

Από πλευράς του Δήμου Διονύσου απευθύνονται θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Κωνσταντίνο Παπασταθόπουλο (ιδιοκτήτη του AQUALIFE Health & Sport Center) και τον κ. Δημήτρη Κλειτσάκη (ιδιοκτήτη του PHYSIO KLEITSAKIS) για τη δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών τους προς όφελος των μαθητών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία