26/09/2023

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Βοηθεία από Σχολεία Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης προσπάθησε να στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ευρύτερης περιοχής. Κάλεσε σε αυτήν την προσπάθεια τα σχολεία ιδιωτικά και δημόσια της γύρω περιοχής να συνδράμουν με τον τρόπο τους σε αυτήν την πρωτοβουλία. Σε μια εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης λοιπόν, τα δημόσια και τα ιδιωτικά σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Αμφότεροι ένωσαν δυνάμεις για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ατομικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

Πιο συγκεκριμένα από τη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης συμμετείχαν τα εξής σχολεία: 2ο & 4ο Νηπιαγωγείο, 3ο Νηπιαγωγείο, το Πειραματικό Νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό. Από τη Δημοτική Ενότητα Πεύκης συμμετείχαν τα εξής σχολεία: 1ο Νηπιαγωγείο, 2ο Νηπιαγωγείο, 3ο Νηπιαγωγείο, 4ο Νηπιαγωγείο, 5ο Νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό, 3ο Δημοτικό, 4ο Δημοτικό, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων, 1ο Γυμνάσιο, 1ο Λύκειο, 2ο Λύκειο. Επίσης τα ιδιωτικά σχολεία St Catherine’s British School, το Saint Joseph”-Ελληνογαλλική Σχολή “Άγιος Ιωσήφ” και οι ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί: Κοάλα, Montessori Community School, Φεγγαράκι, Χαρταετός, Νεφέλη και Disneyland.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης: «Η ανταπόκριση των σχολείων του Δήμου μας, τόσο των δημοσίων, όσο και των ιδιωτικών, στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείο ήταν εκπληκτική και άνευ προηγουμένου, καθώς όλοι οι χώροι της δομής κατακλείστηκαν από τα είδη που συγκεντρωθήκαν. Ευχαριστούμε τους Διευθυντές, τις Διευθύντριες, το διδακτικό προσωπικό, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τους γονείς και τους μαθητές των σχολείων μας. Με την προσφορά τους μπορεί να είναι ευρύτερη και η ενίσχυση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Συγχαρητήρια και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους».

Πηγή: xtypos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία