24/04/2024

Εγκαινιάστηκε το «Μέγα» εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι!

Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου του 2021, άνοιξε τις πύλες του για τους πολίτες, το «Μέγα» εμβολιαστικό κέντρο στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι.

Ο εμβολιαστικός σταθμός, δύο επιπέδων και 3.000τ.μ., είναι σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργούν σε αυτόν, 96 εμβολιαστικά κέντρα. Η δυναμικότητα του «Μέγα» σταθμού για τον Φεβρουάριο του 2021, είναι 2.400 εμβολιασμοί την ημέρα και σε πλήρη ανάπτυξη, θα είναι 5.760 εμβολιασμοί την ημέρα και 150.000 εμβολιασμοί το μήνα.

Υπάρχει διαφορετική είσοδος και διαφορετική έξοδος, ενώ για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, υπάρχει ειδικός διάδρομος για τη μετακίνηση τους στο χώρο. Επιπλέον, διατίθεται ιατρείο για κλινική εξέταση και χώρος βραχείας νοσηλείας με monitor, καρδιογράφος, μηχάνημα παροχής οξυγόνου, καθώς και δύο φορεία για περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης παρακολούθησης των ζωτικών σημείων ή εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών. Στο χώρο επίσης, έχουν τοποθετηθεί ειδικές σημάνσεις για την καθοδήγηση των πολιτών’ ήτοι: χώροι αναμονής, εμβολιασμού και γραμματείας αντίστοιχα, καθώς και επισημάνσεις για τη διατήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία