25/04/2024

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος για ενήλικες και παιδιά από το Δημοτικό Πολυϊατρείο Διονύσου, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022. Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας στις 20 Μαρτίου 2022, ο Δήμος Διονύσου θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 από τις 9:00 έως τις 17:00 στο Δημοτικό Πολυϊατρείο, δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, για ενήλικες και παιδιά, από την εθελόντρια χειρουργό οδοντίατρο κ.Μαρία Μουταφίδου, με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση παθήσεων των δοντιών.

Η στοματική υγιεινή είναι πολύ σημαντική. Για αυτόν τον λόγο είναι καλό να προβαίνουμε σε τακτικό έλεγχο. Η καλή υγεία των δοντιών δεν μας χαρίζει μόνο υγιή δοντιά, αλλά επίσης ένα όμορφο χαμόγελο. Σε όλους μας αξίζει ένα όμορφο χαμόγελο, το οποίο θα αναπτερώσει το ηθικό μας, θα ανεβάσει την ψυχολογία μας στα ύψη και θα μας δώσει ένα λόγο να χαμογελάμε περισσότερο.

Η στοματική υγιεινή είναι θέμα νοοτροπίας και ο κόσμος είναι καλό να φροντίζει για την υγεία των δοντιών του πριν είναι αργά. Η πρόληψη είναι άκρως σημαντική. Επίσης, η αισθητική παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και καλό είναι να μην παραμελούμε την σημασία της, στη ζωή μας.

Ο Δήμος Διονύσου μερίμνησε για αυτό δημιουργώντας αυτή την κίνηση. Για τον οδοντιατρικό έλεγχο θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 210-6217830. Η δράση θα πραγματοποιήθει με τήρηση μέτρων κατά του covid.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία