20/04/2024

Αξιέπαινη κίνηση από τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ: Προσφέρει 100 ευρώ τον μήνα για ψώνια σούπερ μάρκετ στους εργαζόμενους

Σε μια νέα αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο <strong>Δημήτρης Γιαννακόπουλος <strong>και ο<strong> όμιλος ΒΙΑΝΕΞ<strong>, καθώς οι εργαζόμενοι του ομίλου θα λαμβάνουν για έναν χρόνο κουπόνια αξίας 100 ευρώ τον μήνα για ψώνια σούπερ μάρκετ.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αυτή η σπουδαία κίνηση φέρνει μια ανάσα ανακούφισης στους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ από τις ασφυκτικές πιέσεις της ακρίβειας που βιώνει μεγάλο ποσοστό των πολιτών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΒΙΑΝΕΞ ανακοίνωσε πως από τον Νοέμβριο του έτους 2022 μέχρι και τον Οκτώβριο τους έτους 2023, δηλαδή για διάστημα ενός έτους, η εταιρεία χορηγεί μία διατακτική – κουπόνι αγοράς για super market, ονομαστικής αξίας 100 ευρώ, σε όσους εργαζόμενους έχουν ονομαστικές μεικτές μηνιαίες αποδοχές τους έως το ποσό των 2.500 ευρώ. Στις παραπάνω αποδοχές δεν υπολογίζονται πρόσθετες αμοιβές υπερεργασίας, υπερωριών, νύκτας, αργίας κλπ.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία αξιέπαινη κίνηση του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ που στηρίζει εμπράκτως τους εργαζόμενούς της σε μία περίοδο που τα κόστη της ενέργειας και των αγαθών πρώτης ανάγκης έχουν εκτιναχθεί πιέζοντας την καθημερινότητα των πολιτών.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι πολλές εταιρίες μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν το παράδειγμά του – αρκεί βέβαια να θέλουν.

πηγή:atticatoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία