19/04/2024

Πορνοστάρ που δούλευε σε λαϊκές αγορές συνελήφθη να πουλάει χασίς στην Κηφισιά

Το πρωί πωλητής σε λαϊκές αγορές, το βράδυ πορνοστάρ και τα Σαββατοκύριακα διακινητής ναρκωτικών σε πάρτι, φαίνεται πως ήταν ένας νεαρός που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στην περιοχή της Κηφισιάς στις 20 Μαΐου.

Οι πληροφορίες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν λόγο για έναν 37χρονο άνδρα που διακινούσε ναρκωτικά σε «περίεργα» πάρτι των Βορείων Προαστίων. Ερεύνησαν, παρακολούθησαν και τελικά έφτασαν σε μία μοναδική περίπτωση. Ο ύποπτος το πρωί εργαζόταν ως πωλητής σε λαϊκές αγορές, και το βράδυ συμμετείχε σε ερωτικές ταινίες με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που παραπέμπει σε πυρκαγιά. Επίσης Συμμετείχε σε κλειστά πάρτι ανταλλαγής συντρόφων ως… επίσημος καλεσμένος λόγω της επαγγελματικής του εμπειρίας ως πορνοστάρ.

 Όταν πλέον οι έμπειροι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή τις Κηφισιάς, επενέβησαν και τον συνέλαβαν την ώρα μάλιστα που έδινε σε «πελάτη» του ποσότητα χασίς έναντι χρηματικού ποσού.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 γρμ. “skunk” και αριθμός χαπιών έκσταση, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο ίδιος υποστήριξε πως τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση, ενώ όσον αφορά στη διακίνηση και την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του, υποστήριξε πως έκανε απλά μια εξυπηρέτηση σ έναν φίλο χωρίς να πάρει χρήματα.

Ο 37χρονος είναι γνωστός πρωταγωνιστής ταινιών για ενήλικες, αρχικά σε πολύ γνωστή εταιρεία παραγωγής ενώ το τελευταίο διάστημα μαζί με άλλους πρωταγωνιστές του «ρεαλιστικού κινηματογράφου» έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία παραγωγής και διακίνησης ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στη συνέχεια ο πορνοστάρ οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία