20/04/2024

Μένιος Φουρθιώτης: Κραυγή απόγνωσης για δημοσιότητα ή μήνυση κατά του Δήμου Διονύσου?

Ο δικομανής και πλέον ξεχασμένος από τα φώτα της δημοσιότητας, Μένιος Φουρθιώτης, κάνει μια τελευταία και απεγνωσμένη προσπάθεια στο να βγει ξανά στο προσκήνιο μηνύοντας…το Δήμο Διονύσου για την κακοκαιρία. Σύμφωνα με την δικηγορική εταιρεία Νικόλαος Αγαπηνός και Συνεργάτες, η μήνυση του Δημοσιογράφου, αφορά στα αδικήματα αυτά της έκθεσης, παράβασης καθήκοντος και εξύβρισης.

Επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας, κατέθεσε μήνυση κατά του Δήμου Διονύσου και των υπευθύνων, για «Έκθεση σε κίνδυνο της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας». Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, κατατάσσεται στις ευπαθείς ομάδες, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και ήταν επιβεβλημένη η δυνατότητα πρόσβασης αρμόδιων αρχών ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Η μήνυση του δικηγόρου

«Ο Δήμος Διονύσου και οι υπεύθυνοί του, καταγγέλλονται κατά την ανωτέρω μήνυση ως υπεύθυνοι για την έκθεση σε κίνδυνο της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας του καταγγέλλοντος δημοσιογράφου, παρά το γεγονός ότι τους είχε καταστεί γνωστό από τον ίδιο ότι σοβαροί λόγοι υγείας τον κατατάσσουν στις ευπαθείς ομάδες και ήταν επιβεβλημένη η δυνατότητα πρόσβασης στην οικία του από τις αρμόδιες υγειονομικές κι αστυνομικές αρχές ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να καταστεί δυνατή ενδεχόμενη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Παρά ταύτα, επί σειρά τριών ημερών, οι τοπικοί άρχοντες του αρμόδιου Δήμου, επέδειξαν εγκληματική αδιαφορία, εκθέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τον καταγγέλλων δημοσιογράφο. Ο δημοσιογράφος, προσέφυγε στην Ποινική Δικαιοσύνη ζητώντας την ποινική δίωξη των υπευθύνων και την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η δικηγορική εταιρεία, θα αναλάβει την εκπροσώπηση του δημοσιογράφου και στα πλαίσια αστικών δικών για την ικανοποίηση «της ηθικής βλάβης που έχει υποστεί».

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί ότι παρά τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο κ. Φουρθιώτης, κατάφερε, με περίσσια άνεση, να φτάσει εν μέσω του χιονιά στο σπίτι του Δημάρχου, κ. Γιάννη Καλαφατέλη για να τραβήξει φωτογραφίες και πλάνα για τις ανάγκες της εκπομπής του!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία