18/04/2024

Τρόμος στα Β. Προάστια: Το δίδυμο των ληστών που χτύπα σουπερμάρκετ

Οπλισμένοι και αποφασισμένοι για όλα δυο επικίνδυνοι κακοποιοί εισέβαλαν σε σουπερμάρκετ στον Χολαργό, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, την ώρα που ήταν γεμάτο με πολίτες.

Οι ληστές φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες έφτασαν στο κατάστημα λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ την Παρασκευή 12/2. Χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους και με απόλυτο «επαγγελματισμό» ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν μπροστά από τα ταμεία. Με το όπλο στα χέρια καθ’ όλη τη διάρκεια της ληστείας ο κακοποιός σημάδευε την τρομοκρατημένη υπάλληλο την οποία δεν σταμάτησε να απειλεί. Ο συνεργός του με γρήγορες κινήσεις αφαίρεσε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Στα 700 ευρώ περίπου η λεία των δραστών.

Άφαντοι παρά τις αναζητήσεις

Παρά το γεγονός ότι στο σημείο αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό των δραστών, εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκεται στα χέρια των αρχών, που θεωρούν πως το δίδυμο των επικίνδυνων ληστών έχει εμπλακεί σε πολλά παρόμοια περιστατικά στα Βόρεια Προάστια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία