24/04/2024

Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών στα Βόρεια Προάστια με επώνυμους πελάτες

Συνελήφθησαν στα Βόρεια Προάστια, το πρωί της Δευτέρας 8/3, τρία (3) άτομα, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 43 και 45 ετών και ένας 34χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας  και Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε., επικεντρώθηκε στα σπίτια ενός 43χρονου γνωστού σχεδιαστή μόδας στην Δροσιά, ενός 45χρονου πιλότου στην Ανθούσα και ενός 34χρονου αλλοδαπού φωτογράφου στο Μαρούσι,

Ο αλλοδαπός φωτογράφος προφυλακίστηκε αμέσως, ενώ ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 8.000 ευρώ.

Ο σχεδιαστής μόδας, μετά την διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, ήταν σε κατ΄ οικον περιορισμό, ωστόσο την Τετάρτη 17/3 αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους. Στους “επώνυμους” πελάτες τους πωλούσαν το γραμμάριο από 70 έως 100 ευρώ.

Στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου βρέθηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 3 πιστόλια (το ένα κλεμμένο από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη) και 2 κινητά τηλέφωνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία