25/04/2024

Δροσιά: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας

Παιδί με πυρετό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας οικογένειας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 17/2 στη Δροσιά, καθώς ανήλικο μέλος της έπρεπε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο λόγω υψηλού πυρετού.

Μια πολύ δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβε χώρα στη Δροσιά καθώς μια οικογένεια είχε αποκλειστεί, ενώ ανήλικο μέλος της παρουσίαζε υψηλό πυρετό κρίνοντας τη μεταφορά του στο νοσοκομείο απαραίτητη. Με την συνδρομή της Πυροσβεστικής και του στρατού η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και το παιδί μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια ήταν αποκλεισμένη μέσα στον παγετό για τρεις μέρες με το παιδί να έχει πυρετό τις δύο τελευταίες μέρες. Το μεσημέρι της Τετάρτης προσέγγισε το σημείο η Πυροσβεστική, όπου παρέδωσε βοήθεια.

Στην επιχείρηση εντάχθηκε και μπουλντόζα του Στρατού, η οποία προσπαθούσε να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο προς το σπίτι, πράγμα το οποίο ήταν δύσκολο καθώς είχαν πέσει και δέντρα. Στην γενικότερη επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις του Στρατού της Πολιτικής Προστασίας καθώς και της Πυροσβεστικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία