2/12/2023

Απόπειρα εμπρησμού στον Άγιο Στέφανο

της Σύρου Μ.Ι.

Σήμερα τα ξημερώματα (6/8/2023 και ώρα 1:30 π.μ.) εντοπίστηκε 87χρονος, από 39χρονο κάτοικο – περαστικό, την στιγμή που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα, σχεδόν έξω από το σπίτι του, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο.Ο δράστης είχε στην κατοχή του μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, ο 39χρονος που τον εντόπισε κάλεσε αμέσως την άμεση δράση και ο 87χρονος οδηγήθηκε μετά από λίγα λεπτά στο αστυνομικό τμήμα του Δήμου Διονύσου από την Ομάδα ΔΙΑΣ, όπου θα σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του για την απόπειρα εμπρησμού.

Την είδηση έκανε γνωστή και ο υπουργός κλιματικής αλλαγής, Βασίλης Κικίλιας σήμερα το πρωί.

Σκέψεις…

Για το παραπάνω συμβάν, θα παραθέσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σκέψεις, που μπορει να έχουν ή όχι σχέση με την πραγματικότητα.

Λοιπόν, σύμφωνα με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, ο δράστης καταδεικνύεται ως εμπρηστής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαλτός από κάποιον και πρέπει να πήρε κάποιο χρηματικό ποσό για να το κάνει (αν αναλογιστούμε τις προηγούμενες συλλήψεις εμπρηστών).

Το ερώτημα μου είμαι γιατί να αναθέσουν σε ένα ηλικιωμένο άτομο μια τέτοια δουλειά και γιατί να βάλει φωτιά έξω από το σπίτι του;

Πάντως, η έγκαιρη ενημέρωση των αρχών καθίσταται σε κάθε περίπτωση αναγκαία για να να προλαμβάνονται τυχόν δυσάρεστα περιστατικά είτε είναι από πρόθεση είτε από αμέλεια. Δυστυχώς ο φόβος μπορεί να οδηγεί σε λανθασμένα ή όχι συμπεράσματα.

Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες ημέρες θα αποφανθεί η αλήθεια …

Πηγή : kathimerini.gr

Περισσότερες ειδήσεις :

https://www.voreiaproastia.gr/posts/reportage/

ΠηγήCNN.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία