25/04/2024

Άγριο ξύλο σε σχολείο στη Νέα Ερυθραία: «Έκανε μια απότομη κίνηση με το μαχαίρι» λέει ο 16χρονος που δέχθηκε την επίθεση

«Δεν είναι η πρώτη φορά» καταγγέλλουν οι γονείς του

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε το πρωί σε λύκειο της Νέας Ερυθραίας ένας 16χρονος από δυο συνομήλικους του. Το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο ενώ όπως κατήγγειλε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, οι δράστες της επίθεσης του είχαν προκαλέσει ξανά προβλήματα.

Ο 16χρονος, έδειξε στην κάμερα το τραύμα από το μαχαίρι που τον βρήκε στο πρόσωπό του και το οποίο ήταν καλυμμένο με γάζα μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε ενώ όπως είπε όλα ξεκίνησαν όταν το Σάββατο συναντήθηκε στην Κηφισιά με τους συνομήλικους του και οι επιτιθέμενοι τον παρενόχλησαν.

Και μπορεί εκείνο το περιστατικό να έληξε, συνεχίστηκε όμως σήμερα το πρωί μέσα στο σχολείο της Νέας Ερυθραίας.

«Ήρθε το ένα παιδί κοντά μου, με απειλούσε και ο αδερφός του μετά από πίσω, έκανε μια απότομη κίνηση με το μαχαίρι… Έκανα ράμματα. Εφτά ράμματα. Αυτά… Το είδα το μαχαίρι» ανέφερε ο 16χρονος.

Ο 16χρονος μετά το περιστατικό κάλεσε την μητέρα του και εκείνη με την σειρά της τις Αρχές οι οποίες προχώρησαν στην σύλληψη των παιδιών.

«Δεν είναι η πρώτη φορά» λένε οι γονείς του 16χρονου

Οι γονείς του θύματος κατήγγειλαν πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα παιδιά επιτέθηκαν στο παιδί τους.

«Πριν ένα χρόνο είχε γίνει μόνο με μπουνιές. Το είχανε βάλει κάτω το παιδί, του είχανε βάλει τα χέρια στο λαιμό και αυτά, μπροστά εκεί που ήταν και δάσκαλοι και παιδιά, που παίζανε. Είχανε βγει έξω για περίπατο τότε με το σχολείο» ανέφερε η μητέρα του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Από την άλλη, ο πατέρας του 16χρονου τόνισε πως φοβάται για το γιο του «γιατί είναι η δεύτερη φορά που τσακώνονται αυτοί και τώρα, τη δεύτερη φορά, ήταν με μαχαίρι. Την πρώτη φορά ήταν με μπουνιά».

Πριν από μήνες, οι συγκεκριμένοι ανήλικοι φέρονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1 να είχαν ξυλοκοπήσει άλλον έναν ανήλικο και τότε είχε κατατεθεί μήνυση εναντίον τους όπως καταγγέλλει ο πατέρας του μαθητή.

Οι συλληφθέντες δεν θέλησαν να καταθέσουν στην Αστυνομία και δήλωσαν πως θα απολογηθούν στους δικαστικούς.

πηγή:newbeast.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία