29/03/2024

Συνάντηση του Aντιδημάρχου Τοπικής Επιχειρηματικότητας με τον Eμπορικό Σύλλογο Διονύσου

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Επιχειρηματικότητας Δήμου Διονύσου, κ. Παναγής Λουκάτος, συναντήθηκε την Τετάρτη, 12/5, με το Πρόεδρο του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου κ. Κ. Παπασταθόπουλο, τη Γραμματέα κα. Ε. Γαλαίου και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Κ. Ζηκίδη, Ν. Κοκκαλά και Ν. Πίλτση.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης, ενημερώθηκε επιγραμματικά για τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου , από όπου αναδείχθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας και η πρόθεση των δύο πλευρών για συνεχή επαφή και εποικοδομητική συνεργασία με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου, την στήριξη της τοπικής αγοράς από πλευράς Δήμου και την ανάπτυξη και προβολή της περιοχής.

Η προέλευσή του από τον κλάδο της τοπικής επιχειρηματικότητας και η απόφαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη να του αναθέσει την εποπτεία και αρμοδιότητα των συγκεκριμένων καθηκόντων , εκφράζουν τη βούληση του Δήμου να σταθεί στο πλάι των επιχειρήσεων και να τις βοηθήσει όσο μπορεί, ιδιαίτερα εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

Η συγκεκριμενοποίηση, μέσω σχετικού υπομνήματος, των προβλημάτων των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς και των προτάσεων του Εμπορικού Συλλόγου σχετικά με δράσεις, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν από τις δυο πλευρές στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την κοινή τους προσπάθεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία