20/04/2024

CureCancer: Ένα ψηφιακό εργαλείο με αποστολή υποστηρικτικής φροντίδας.

Στην πλατφόρμα CureCancer.gr βρίσκετε τογιατρό ή τον επαγγελματία υγείας που χρειάζεστε, αλλά και τα προϊόντα φροντίδας υγείας, που είναι κατάλληλα για εσάς. Το CureCancer εξειδικεύεται και φροντίζει το άτομο με ιστορικό καρκίνου. Έχει αξιολογηθεί και περιλαμβάνεται στη δράση Elevate Greece, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας.

Δυσκολία στο φαγητό και τη σωστή διατροφή, κόπωση, ανορεξία, άγχος και στρες είναι προβλήματα που μπορεί να έχουν τα άτομα με ιστορικό καρκίνου, είτε κατά τη διάρκεια ή και μετά από τη χημειοθεραπεία. Το άγχος και το στρες και γενικότερα η ψυχική μας διάθεση αλλά και η φυσική μας υγεία μπορεί να έχουν τεράστια επίπτωση στην πορεία του καρκίνου και στην ποιότητα της ζωής μας. Η βοήθεια του διατροφολόγου και μάλιστα σε συνεργασία με τον ψυχολόγο και η φροντίδα και καθοδήγηση από τον φυσικοθεραπευτή,  θα βελτιώσει τη φυσική μας κατάσταση και θα μειώσει την κούραση και το στρες. Η άσκηση και η εξειδικευμένη φροντίδα του φυσικοθεραπευτή είναι σημαντική και στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Στο στόμα και τα δόντια τερηδόνες, ουλίτιδα, ξηροστομία, πληγές και πόνο, μπορεί επίσης να προληφθούν με τη βοήθεια του κατάλληλα εκπαιδευμένου οδοντιάτρου.

Τα άτομα, που είχαν φροντίδα από ειδικούς, κατά τη θεραπεία τους και μετά τη θεραπεία, είχαν λιγότερες επιπλοκές, μεγαλύτερη επιτυχία στη θεραπεία του καρκίνου και έζησαν περισσότερο και καλύτερα! Επισκεφθείτε το CureCancer βρείτε τον γιατρό που χρειάζεστε, βρείτε τα προϊόντα, που είναι κατάλληλα για εσάς! Βρείτε τον κατάλληλο για εσάς διατροφολόγο, ψυχολόγο, οδοντίατρο, φυσικοθεραπευτή, ωτορινολαρυγγολόγο, λογοθεραπευτή, και άλλους.

Έξτρα πλεονέκτημα του CureCancer είναι ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες κρατάνε τo ιστορικό τους ψηφιακά ώστε να μην κουβαλάνε τις εξετάσεις τους. Ακόμη, μπορούν να επικοινωνούν με το γιατρό τους και με video κλήση,  μειώνοντας τις μετακινήσεις αλλά και τον κίνδυνο λοίμωξης, ειδικά σήμερα με τον COVID-19.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία