28/03/2024

Σταματήστε τον πανικό, καταργήστε τώρα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ανέφερε ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά καταρρίπτουν κάθε αμφιβολία, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι αποτυχία, δεν έχουν καμία επιστημονική βαρύτητα…

«Καταργείστε τώρα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν υπάρχει ιατρική και επιδημιολογική λογική στα πιστοποιητικά, όπως συμφωνούν πολλοί ειδικοί»….
Έχει πολύ μεγάλη σημασία ποιος το υποστηρίζει.
Όχι δεν είναι ανεμβολίαστος, δεν είναι αρνητής που αμέσως η άλλη πλευρά θα τον χαρακτήριζε ψεκασμένο και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία…
Αυτά υποστηρίζει ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ ο Avigdor Liberman και τα υποστήριξε… προσέξτε… μια ημέρα 18 Ιανουαρίου 2022 όπου το Ισραήλ κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων 65.259…
Την ίδια στιγμή με βάση τα επίσημα στοιχεία Δημόσιας υγείας της Μασαχουσέτης από τους 3.223 ασθενείς με covid 19 στα νοσοκομεία της Πολιτείας το 48% ή 1.547 ασθενείς ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, προσέξτε πλήρως εμβολιασμένοι….
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά καταρρίπτουν κάθε αμφιβολία, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι αποτυχία, δεν έχουν καμία επιστημονική βαρύτητα…

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Γιατί στο Ισραήλ ανοικτά μιλούν για κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και στην Ελλάδα της παράνοιας, όχι μόνο διατηρούν τα πιστοποιητικά ενεργά ακόμη και για τους εμβολιασμένους που νοσούν και μεταδίδουν αλλά επιβάλουν και ανήθικα πρόστιμα 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών για να τους τιμωρήσουν που δεν εμβολιάζονται…
Το Ισραήλ προωθεί την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και η Ελλάδα… που τα έχει κάνει μαντάρα επιμένει σε λύσεις αναχρονιστικές, οπισθοδρομικές…

Το Ισραήλ σχεδιάζει να ακυρώσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Το Ισραήλ θα πρέπει να ακυρώσει το σύστημα Green Pass, δήλωσε στις 18 Ιανουαρίου 2022 ο υπουργός Οικονομικών Avigdor Liberman καθώς το Ισραήλ κατέγραψε ρεκόρ 65.259 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού.
Ταυτόχρονα το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει δωρεάν περισσότερα από 25 εκατομμύρια τεστ αντιγόνου στους Ισραηλινούς τις επόμενες ημέρες… στην Ελλάδα όμως οι πολίτες πληρώνουν κανονικά…
To Ισραήλ δίνει 25 εκατ tests δωρεάν και στην Ελλάδα… έγινε ολόκληρο θέμα σε τι τιμή θα πληρώνουν τα tests οι πολίτες…

«Δεν υπάρχει ιατρική και επιδημιολογική λογική στο Green Pass, όπως συμφωνούν πολλοί ειδικοί», επισήμανε ο Avigdor Liberman «Αυτό που υπάρχει είναι άμεση ζημιά στην οικονομία, την καθημερινή λειτουργία και επιπλέον σημαντική συμβολή στον πανικό του κοινού.
Εργάζομαι με όλα τα μέρη για να καταργήσουμε το Green Pass θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα», ανέφερε ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών.
Σύμφωνα με το περίγραμμα του Green Pass, μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί, ανάρρωση ή υποβληθεί σε αρνητικό tests μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες δραστηριότητες και χώρους.
Με την άνοδο της παραλλαγής Omicron , ο αριθμός των λοιμώξεων και επαναμολύνσεων (άτομα που κολλούν τον ιό παρά τον εμβολιασμό ή την ανάρρωσή τους) έχει εκτοξευθεί στην κυριολεξία.
Οι υγειονομικοί υπάλληλοι και οι ειδικοί, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας Nachman Ash, είπαν ότι ο εμβολιασμός και η ανάκτηση εξακολουθούν να προσφέρουν κάποιο βαθμό προστασίας και ως εκ τούτου το σύστημα Green Pass θα πρέπει να διατηρηθεί.
Ωστόσο, αναγνώρισαν επίσης ότι κάποια στιγμή το ζήτημα πρέπει να επανεξεταστεί.
Εάν καταργηθεί το Green Pass, θα αντιπροσώπευε μια από τις πιο δραματικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο το Ισραήλ διαχειρίζεται την πανδημία.

Η Βρετανία σχεδιάζει να καταργήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εξετάζει να καταργήσει τα μέτρα κατά του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των εντολών εμβολίων για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης πρώτης γραμμής και των πιστοποιητικών εμβολιασμού COVID για νυχτερινά κέντρα και άλλες εκδηλώσεις.
Προσέξτε ενώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση τιμωρεί τους υγειονομικούς σχεδόν 7.000 που τους έχει σε αναστολή εργασίας, στην Βρετανία θα καταργήσουν τις εντολές εμβολιασμού δηλαδή την υποχρεωτικότητα στους εργαζομένους υγειονομικής περίθαλψης.
Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας παρέδωσαν δύο αναφορές με συνολικά περίπου 360.000 υπογραφές μια Διακήρυξη «Μαζί» που αντιτίθεται στα πιστοποιητικά εμβολίων και κάθε παρόμοια μορφή ιατρικής πιστοποίησης.
Η ομάδα εκστρατείας Together κάλεσε τον Υπουργό Υγείας Sajid Javid να τερματίσει όλους τους περιορισμούς για τον covid 19 έως τις 26 Ιανουαρίου, όταν η κυβέρνηση θα επανεξετάσει τους κανόνες.
Η εντολή για εμβολιασμό «σπάει τον ακρογωνιαίο λίθο της ιατρικής δεοντολογίας»
Ο εμβολιασμός έχει τεθεί ως όρος απασχόλησης σε οίκους ευγηρίας στην Αγγλία από τον Νοέμβριο του 2021.
Ο ίδιος κανόνας θα τεθεί σε ισχύ την 1η Απριλίου στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, που σημαίνει ότι οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας μπορεί να απολυθούν.
Σύμφωνα με στοιχεία από το NHS England , έως τις 9 Ιανουαρίου, περίπου το 5,5% (81.626) των εργαζομένων στον τομέα της υγείας του NHS Trust και το 18,5% ή (198.282) του προσωπικού κοινωνικής φροντίδας ήταν ανεμβολίαστοι.
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αρχικά είχε εγκαταλείψει το σχέδιο για την επιβολή πιστοποιητικών εμβολίων στην Αγγλία. Όμως, από τον Δεκέμβριο του 2021, ενεργοποιήθηκαν και τέθηκαν ως προϋπόθεση για την είσοδο σε νυχτερινά κέντρα και μεγάλες εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί η παραλλαγή Omicron.
Ο βουλευτής Steve Baker των Συντηρητικών ανέφερε ότι πιστεύει ότι το Κοινοβούλιο δεν θα υποστηρίζει πλέον τέτοιες πολιτικές.
«Πιστεύω ότι οι Συντηρητικοί βουλευτές θα ήθελαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία να τελειώσουν αυτά τα μέτρα».
Ένας αριθμός ρεκόρ βουλευτών των συντηρητικών ψήφισαν κατά της κυβέρνησης για την καθιέρωση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, που πέρασε στη Βουλή με τη βοήθεια των Εργατικών.

Η Σκωτία αίρει τους περιορισμούς

Υπουργός της Σκωτίας ανακοίνωσε ότι οι περιορισμοί που τέθηκαν σε ισχύ για να περιοριστεί η εξάπλωση της παραλλαγής Omicron COVID-19 θα αρθούν την επόμενη εβδομάδα.
Απευθυνόμενος στο κοινοβούλιο της Σκωτίας στις 18 Ιανουαρίου, ανέφερε ότι τα πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν μια πτώση των λοιμώξεων «μας δίνουν τη σιγουριά ότι έχουμε γυρίσει τη γωνία στο κύμα Omicron».
«Ένας συνδυασμός ενισχυτικών εμβολιασμών, η προθυμία του κοινού να προσαρμόσει τη συμπεριφορά του για να βοηθήσει στον περιορισμό της μετάδοσης και τα προσωρινά προστατευτικά μέτρα που εισήχθησαν τον Δεκέμβριο, βοήθησαν να αμβλυνθεί ο αντίκτυπος του κύματος Omicron»….

Το 4ο εμβόλιο δεν αποδίδει…

Τέταρτη δόση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer προκάλεσε αντισώματα, αλλά πιθανότατα όχι σε αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να προστατεύει τους εμβολιασμένους από τη μόλυνση από την παραλλαγή του ιού Omicron, δήλωσαν Ισραηλινοί ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο Sheba.
Το Ιατρικό Κέντρο χρησιμοποίησε 150 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης χορηγώντας 4η δόση εμβολίου. «Δύο εβδομάδες μετά τη χορήγηση του τέταρτου εμβολίου, βλέπουμε μια καλή αύξηση των αντισωμάτων, υψηλότερη από ότι μετά την τρίτη δόση, αλλά όχι αρκετά υψηλή έναντι της Omicron».
Το Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, έχει δει τα ποσοστά κρουσμάτων να εκτοξεύονται μετά την εμφάνιση του Omicron.
Τα πρώτα δεδομένα έδειξαν ότι το 3ο εμβόλιο ή πρώτη ενισχυτική δόση αποκατέστησε μέρος της χαμένης προστασίας έναντι της μόλυνσης, αλλά η προστασία υποχώρησε γρήγορα μόλις μετά από λίγες εβδομάδες.
Παρόμοια ήταν τα αποτελέσματα και με την δεύτερη ενισχυτική δόση ή 4ο εμβόλιο, σύμφωνα με προκαταρκτικά αποτελέσματα από τη μελέτη του Ιατρικού Κέντρου Sheba,

Πηγη:Bankingnews.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FEATURED

Δημοφιλή Άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία